Αυτή την πτήση ο νεαρός επιβάτης θα την θυμάται για όλη του τη ζωή.

Μια συναρπαστική εμπειρία βίωσε ένας νεαρός που ταξίδεψε… πριβέ από την Αγγλία προς τις ΗΠΑ. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας αποκάλυψε την «περίεργη εμπειρία» που έζησε πρόσφατα, διαπιστώνοντας ότι ήταν ο μοναδικός επιβάτης σε μια πτήση διάρκειας οκτώ ωρών από το Ηνωμένο Βασίλειο με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έτσι ο μοναδικός επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης απόλαυσε το ταξίδι του δίχως φωνές και ουρλιαχτά παιδιών, αλλά και επιβατών χωρίς παπούτσια. Μάλιστα, ο Kai Forsyth ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με την εμπειρία που έζησε όντας ο μοναδικός επιβάτης ενός τόσο μεγάλου ταξιδιού και ανέφερε μερικά από τα προνόμια της πριβέ πτήσης.

«Το πλήρωμα της πτήσης με ενημέρωση ότι ήμουν ο μόνος επιβάτης», ανέφερε στο βίντεο. Ο Kai εκμεταλλεύτηκε τον επιπλέον χώρο φτιάχνοντας ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι σε μια ολόκληρη σειρά άδειων καθισμάτων. «Ήταν 8 ώρες η πτήση, οπότε έστησα ένα κρεβάτι. Κυριολεκτικά η πιο άνετη πτήση που έχω κάνει».

Ο τυχερός επιβάτης αποκάλυψε ότι το πλήρωμα του αεροπλάνου τον φρόντισε με το παραπάνω, προσφέροντάς του απεριόριστο φαγητό και σνακ. Το βίντεο του Kai έχει γίνει viral, με τους ακόλουθούς του να σχολιάζουν. Πολλοί από αυτούς έσπευσαν να τον ρωτήσουν γιατί δεν κάθισε στις πρώτες θέσεις.

«Δεν θα μπορούσες να πας στην πρώτη θέση;» τον ρώτησαν και εκείνος απάντησε: «Οι αεροσυνοδοί κοιμήθηκαν στις πρώτες θέσεις, αφού δεν υπήρχε κανένας επιβάτης». Φυσικά, η εξήγηση (εφόσον το βίντεο είναι αληθινό) για την άδεια πτήση υπάρχει, αφού η πανδημία του κορονοϊού έχει περιορίσει τα ταξίδια σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook