Ο Ηρόδοτος για παραπάνω από ένα ημίχρονο έπαιζε με παίκτη παραπάνω αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την αριθμητική υπεροχή σε κάποιο γκολ με τον ΠΑΟ Β (0-0).

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έχασε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη με την οποία θα έπαιρνε βαθμολογική ανάσα.

Στο 41’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μαραθωνίτης.

Μόλις στο 1’ ο Ηρόδοτος απείλησε τρεις φορές στην ίδια φάση με Χαλκιαδάκη, Βρεττό και Αποστολίδη. Στο 19’ ο Χριστογεώργος απέκρουσε το σουτ του Βρεττού, ενώ στο 26’ το σουτ του Κατίδη για λίγο δε βρήκε στόχο.

Στο 57’ ο Χατζησάββας δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα με σουτ στην κίνηση, για να χαθεί νέα ευκαιρία στο 68’ με τον Γκίνη. Στο 73’ ο Κόρτσταμ δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ ο Παναθηναϊκός Β απείλησε στο 88’ με τον Θεοχάρη, για να σώσει ο νεοαποκτηθείς Γκόμεζ στη γραμμή. Στο ίδιο λεπτό ξανά ο προωθημένος Κόρτσταμ δεν κατάφερε να “νικήσει” τον Χριστογεώργο, ο οποίος απέκρουσε και το σουτ του Χαλκιαδάκη στο 90+2’.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αθηνών)
Βοηθοί: Κουφός – Φράγιος (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

Ηρόδοτος (Γιάννης Τάτσης): Λουτριώτης, Κατίδης (65′ Μπαρμπόσα), Βρεττός, Καντέ, Αρναούτογλου, Ρουσσάκης, Αποστολίδης (46′ Γκόμεζ), Καργιωτάκης (65′ Γκίνη), Χαλκιαδάκης, Κόρτσαμ, Χατζησάββας.

Παναθηναϊκός Β (Γιάννης Βονόρτας): Χριστογεώργος, Αγιούμπ (75′ Μπιλάλ), Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου (76′ Τουρκοχωρίτης), Σαρδέλης (59′ Ηλιάδης), Ρόμπι, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης (59′ Κούτσιας), Τσιριγώτης, Θεοχάρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook