Σε εξέλιξη η διαδικασία εκλογής του νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Χανίων.

Η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων:

Ειδική επαναληπτική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής  Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό κατάστημα Χανίων, Κυδωνίας 29, στις 16-1-2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, σε ειδική δια ζώσης επαναληπτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω μη ύπαρξης απαρτίας κατά τη συνεδρίαση της Κυριακής 9-1-2022, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

«Εκλογή μελών Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής»,

σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64, 67 και 74 του ν. 3852/2010 (Α’ 87), ως έχουν συμπληρωθεί, τροποποιηθεί, αντικατασταθεί και ισχύουν σήμερα.

Επισημαίνεται ότι κατά την ανωτέρω συνεδρίαση θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα, που προβλέπονται στην ΚΥΑ υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/29-12-2021 (ΦΕΚ Β΄ 6290).

Τον Ευτύχη Δαμιανάκη πρότεινε για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Τον Βάιο Τελεμένη πρότεινε για αντιπρόεδρο του ΔΣ η παράταξη του Άρη Παπαδογιάννη.

Τον Γιάννη Σφυράκη προτείνε η παράταξη Αρχοντάκη για Γραμματέα του ΔΣ.

Τονίζεται τέλος ότι η συμμετοχή των Δημοτικών Συμβούλων ειδικά στην εν λόγω ειδική συνεδρίαση θα γίνεται με την επίδειξη: πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης για COVID-19 (PCR ή rapid test), σύμφωνα με την εγκύκλιο 933/2021 του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δείτε Live τη μετάδοση της διαδικασίας από την ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook