“Χέρι χέρι” και ως μία παράταξη πλέον πορεύονται στο εξής οι δημοτικές παρατάξεις “Για τα Χανιά” και “Χανιά και κοιτάμε μπροστά”.

Το πρακτικό της απόφασης υπεγράφη από την απόλυτη πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων των δύο παρατάξεων, απόντος (για λόγους υγείας τουλάχιστον όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του ΔΣ Τάσο Αλόγου) του δημοτικού σύμβουλου της παράταξης Δαμιανάκη, Γιώργου Γεωργιακάκη.

Επί της ουσίας, η απόφαση που ελήφθη την περασμένη Παρασκευη (14/1) δηλώνει ότι στο εξής οι δύο παρατάξεις “συμπράττουν” μέχρι και τη λήξη της θητείας της νυν δημοτικής αρχής, στις 31/12/2023.

Αμφότερες οι παρατάξεις θα λειτουργούν πλέον ως μία, με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που νομιμοποιούνται οι δύο αυτές παρατάξεις.

Η απόφαση ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της Ειδικής συνεδρίασης για την εκλογή του νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, απόφαση την οποία ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης επεδίωξε να δικαιολογήσει, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε “κοινή γραμμή” πλεύσης με όλες τις παρατάξεις, για την επιλογή του νέου προέδρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook