Ο Εργοτέλης ηττήθηκε με… ανατροπή στην ανατροπή από την Καλλιθέα (3-2) στο γήπεδο “Γρ. Λαμπράκης”.

Η ηρακλειώτικη ομάδα αρχικά… τούμπαρε το εις βάρος της 1-0, αλλά στη συνέχεια έπεσε η ίδια θύμα ανατροπής, έχοντας όμως παράπονα και για τη διαιτησία.

Η Καλλιθέα προηγήθηκε στο 18’ με τον Μουνιέ να εκμεταλλεύεται λάθος στην περιοχή του Εργοτέλη πλασάροντας σωστά. Στο 26’ ο Κωστανάσιος κέρδισε πέναλτι από τον Ρώσση και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-1 στο 27’. Στο 36’ ο Μπουρσέλης με φάουλ πέτυχε το 1-2, αλλά άμεσα αντέδρασαν οι γηπεδούχοι.

Στο 40’ ο Κωστίκας με δυνατό σουτ ισοφάρισε και στο 45+2’ ο Μουνιέ πέτυχε το τελικό 3-2, με διαμαρτυρίες για οφσάιντ. Διαμαρτυρίες υπήρξαν και στο 61’ για πέναλτι πάνω στον Πέϊο.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου) – Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)
4ος διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας, Κιουλτζόπουλος (68’ Νάτσης), Μπουλούλης, Ντεμέτριους, Σαντάνα, Μουνιέ (60’ Χασανμπέγκοβιτς), Κυνηγόπουλος, Κωστίκας 

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης (81’ Ποζατζίδης), Κόλα, Κατσούρι (76’ Ντουμάνης), Μίκο, Βουτσάς (58’ Αμπντουλαχί), Μπουρσέλης, Πέϊος, Κωστανάσιος, Κοκκίνης (58’ Μπουτσάκης), Αμπντάλα Φαράγκ (46’ Κόνραντ). 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook