Παντελής Παντελίδης: Πέρασαν έξι χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα, που του κόστισε την ζωή και από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η εκδίκαση της υπόθεσης, για τις αποζημιώσεις

Ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του και ο κόσμος τον είχε αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο, μιας και μετά την είδηση του θανάτου του, αλλά μέχρι και σήμερα, τα τραγούδια του σημειώνουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, ο Παντελής Παντελίδης είχε ένα τροχαίο δυστύχημα, το οποίο του κόστισε τη ζωή, ενώ στο αμάξι που οδηγούσε ο ίδιος επέβαιναν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, οι οποίες τραυματίστηκαν. Την ερχόμενη Πέμπτη (20-1) ξεκινά η δίκη, που θα κρίνει τις αγωγές για τις αποζημιώσεις.

Η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ από την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο. Πολύ πιο αυγκεκριμένα: 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια.

Όπως είχε αναφέρει και η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της: «Πέρασαν έξι μαρτυρικά χρόνια και αυτό το ατύχημα με ακολουθεί παντού στη ζωή μου. Σωματικά και ψυχολογικά δεν έχω επανέλθει. Πήγα και γύρισα… Τα σημάδια στην ψυχή μου και στο κορμί μου με συνοδεύουν. Τι κι αν προσπαθώ να πείσω πρωτίστως τον εαυτό μου και τους άλλους πως είμαι καλά, φτάνοντας στα όρια της υπερβολής αρκετές φορές. Μάταια ξαναγυρίζω πάντα εκεί που είμαι, στις εκτεταμένες πληγές της ψυχής και του σώματός μου. Δεν έχω περάσει και λίγα. Ζητώ να αποζημιωθώ, ασκώντας το δικαίωμά μου όπως κάθε θύμα τροχαίου. Εύχομαι να δικαιωθώ»

Η Φρόσω Κυριάκου, από την πλευρά της, ζητά 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια. Η Φρόσω Κυριάκου υποστηρίζει στην αγωγή της πως: «Ακόμη και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα του δολοφόνου».

Μάλιστα, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ακόμα και σήμερα, πιστεύει πως δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο εκείνη την μοιραία νύχτα, αλλά η Φρόσω Κυριάκου.

 





 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook