Με δύο αθλήτριες, τις Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου, αλλά και την προπονήτρια Γιάνα Γκεοργκίεβα συμμετείχε ο ΝΟΧ στο καμπ καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Το καμπ νεανίδων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Η ενημέρωση του ΝΟ Χανίων αναφέρει τα εξής:

Στο καμπ της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και η Γαρυφαλιάνα Νίκου. Μαζί τους συμμετείχε και η προπονήτρια του Ναυτικού Ομίλου, Γιάνα Γκεοργκίεβα.

Η κυρία Γκεοργκίεβα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις της Εθνικής γυναικών, εμπλουτίζοντας έτσι τις γνώσεις της. «Οι προπονήσεις είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Μάθαμε πολλά καινούργια πράγματα με πλούσιο ασκησιολόγιο», τονίζει. «Πέρα από επιμορφωτικό, για μένα, έχει και μεγάλο συναισθηματικό χαρακτήρα γιατί με έκαναν να ξανανιώσω μέλος της Εθνικής ομάδας. Το κλίμα των προπονητών και των αθλητριών είναι υπέροχο και τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία για τη φετινή δύσκολη και γεμάτη υποχρεώσεις αγωνιστική χρονιά», καταλήγει η Γιάνα Γκεοργκίεβα.

Να σημειωθεί πως η Κρομμυδάκη επιλέχθηκε από τις ομοσπονδιακές προπονήτριες, Αναστασία Γκούτσεβα και Βαρβάρα Λιθαδιώτη, για να παραμείνει μόνιμα στην Αθήνα όπου θα προπονείται καθημερινά με την Εθνική.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook