Αλλά και στις τοξικολογικές της εξετάσεις.

Το υλικό από τις κάμερες βρίσκεται ήδη στα χέρια των ανακριτικών αρχών και εξετάζεται λεπτομερώς – Οι κάμερες έχουν καταγράψει όλες τις κινήσεις το κρίσιμο χρονικό διάστημα – Σε δέκα μέρες τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων 

Στο υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου, που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των εμπλεκόμενων στο βιασμό της 24χρονης κοπέλας, θα αναζητήσουν οι αρχές την άκρη του νήματος, προκειμένου διαλευκάνουν την σοβαρή υπόθεση. Το υλικό αυτό βρίσκεται στα χέρια των ανακριτικών αρχών και επεξεργάζεται λεπτομερώς.

Την ίδια ώρα η νεαρή γυναίκα η οποία βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ από τον ομαδικό βιασμό που υπέστη, επιθυμεί να βοηθήσει με την καταγγελία της, τις αρχές ώστε να εξαρθρωθεί το κύκλωμα μαστροπείας, για το οποίο έχει κάνει λόγο ο συνήγορος υπεράσπισής της. Διενεργείται η ανάκριση σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει η κοπέλα στην αστυνομία, την επόμενη μέρα το πρωί που ξύπνησε, ήταν χωρίς ρούχα και μόνη της σε ένα δωμάτιο. Ταράχτηκε, δεν ήξερε τι είχε γίνει, δεν θυμόταν τίποτα. ‘Ηταν ζαλισμένη και ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ήταν το άτομο που την κάλεσε στο πάρτυ την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Κατά τη συνομιλία μαζί του, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει, τον ρώτησε να της πει για το που βρίσκεται και συγκεκριμένα του ζήτησε να μάθει γιατί ήταν στο σημείο αυτό και τι έκανε. Εκείνος, πάντα σύμφωνα με την κατάθεσή της της ζήτησε να πάει στο σπίτι του. Η 24χρονη τότε έκλεισε το τηλέφωνο και κάλεσε τον δικηγόρο της, τον οποίο γνωρίζει και έσπευσε στην αστυνομία για να καταγγείλει το βιασμό της.

Έτσι μετά από έρευνα συνελήφθη 27χρονος ο οποίος φαίνεται να παραδέχτηκε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα, αλλά ισχυρίστηκε πως ότι έγινε έγινε με τη συναίνεσή της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τέσσερα άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης. Μάλιστα η κοπέλα εκτός από τον 27χρονο φαίνεται να έχει καταγγείλει ακόμη δυο άτομα ενώ ενώπιον του ανακριτή έχει αναγνωρίσει τους δυο από τους τέσσερις.

Η τοξικολογική θα δείξει τι «έπεσε» στο ποτό της 24χρονης 

Μπορεί η ιατροδικαστική εξέταση να μην έδειξε ευρήματα κακοποίησης στο σώμα της 24χρονης γυναίκας όμως τα αποτελέσματα της ιατρικής πραγματογνωμοσύνης δεν έχουν ακόμη συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Αναμένονται δε και τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, σε δέκα μέρες περίπου από σήμερα.

Το θύμα κατέθεσε στην αστυνομία ότι το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, πιθανότητα από ουσία που έριξε κάποιος μέσα στο ποτό της και πως όταν ξύπνησε δεν ήξερε ποιος ή ποιοι την είχαν αναγκάσει να ενδώσει σε συνουσία χωρίς την θέληση της με ένα ή περισσότερα άτομα. Θυμίζουμε ότι ο εντοπισμός και η σύλληψη του επιχειρηματία- φερόμενου βιαστή της 24χρονης, επιτεύχθηκε επειδή εκείνος έκανε το λάθος να της τηλεφωνήσει με αποτέλεσμα να καταχωρηθεί ο αριθμός του στο κινητό της.

Οι εισαγγελικές Αρχές πρόκειται να καλέσουν για κατάθεση όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ακόμα και τον επιχειρηματία που μπορεί να μην ήταν παρών εκείνο το βράδυ ωστόσο φέρεται να διατηρεί σουίτα ετήσιας μίσθωσης στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, τη μια από τις δυο που διατέθηκαν για τις ανάγκες του πάρτι.

Το βράδυ της Παραμονής η 24χρονη κοπέλα έκανε ρεβεγιόν σε σπίτι φιλικού της προσώπου και μετά πήγε στη σουίτα του ξενοδοχείου έχοντας προσκληθεί από εργαζόμενο σε παραλιακή επιχείρηση εστίασης. Εκείνος της είπε ότι πρόκειται για μια μάζωξη μεταξύ καλών φίλων, ανάμεσα τους και ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας από την Αθήνα. Η κοπέλα πήγε στο πάρτι που διεξαγόταν στη σουίτα του ξενοδοχείου, ήπιε μερικά ποτά και κάποια στιγμή έφυγε μαζί με τις φίλες της. Όταν κατέβηκε στο δρόμο άρχισε να μην αισθάνεται καλά για να οδηγήσει, μάλιστα δεν έβρισκε καν που είχε παρκάρει το αυτοκίνητο της.

Έκρινε προτιμότερο να επιστρέψει στο ξενοδοχείο και βγαίνοντας από το ασανσέρ συνάντησε τρεις άνδρες, ανάμεσα τους και ο επιχειρηματίας από την Αθήνα, οι οποίοι την τράβηξαν στη σουίτα, δήθεν ότι ” θα είναι καλύτερα για εκείνη στη κατάσταση που βρισκόταν”.

Το επόμενο πρωί η νεαρή γυναίκα σηκώθηκε σε άσχημη κατάσταση χωρίς το εσώρουχο της και δίχως να θυμάται τι είχε γίνει. Είδε τα διεγερτικά χάπια αφημένα στο κομοδίνο του κρεβατιού και τότε συνειδητοποίησε ότι την είχαν εκμεταλλευτεί σεξουαλικά χωρίς την θέληση της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook