Η παράκληση της οικογένειας.

Aύριο Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2021, στο νησί της καρδιάς του τη Μύκονο, θα τελεσθεί η κηδεία του Τζώρτζη Mονογυιού, όπως σας ενημερώσαμε σε σχετικά ρεπορτάζ  τις προηγούμενες ημέρες.

Η σορός, του άτυχου 45χρονου θα μεταφερθεί αύριο το πρωί στις 7:30, από το λιμάνι της Ραφήνας στο λιμάνι της Μυκόνου. Τη σορό, θα συνοδεύει η αδερφή του, κ. Κατερίνα Μονογυιού, ούσα πραγματικά καταρρακωμένη από το ατυχές συμβάν, που της στερεί τον αδερφό της..

Η βουλευτής Κυκλάδων, κάνει έκκληση να μην υπάρξει συνωστισμός στην τελετή της κηδείας και να γίνει όσο το δυνατόν σε στενό οικογενειακό κύκλο, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. 

Να σημειωθεί επίσης ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η οικογένεια του εκλιπόντος ζητά να μην υπάρξουν στέφανα αλλά αντί αυτών, τα όποια χρήματα να δοθούν στο Γηροκομείο του Αγίου Ιωάννου Ταλάντων Σύρου, της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Τζώρτζη Μονογυιού θα τελεστεί στις 14.30 μ.μ. στον παρεκκλήσιο του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, στη Χώρα της Μυκόνου, με την αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων διατάξεων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοιού.

Θερμά συλλυπητήρια για μία ακόμη φορά στην αγαπημένη Κατερίνα και την οικογένειά της.

Ρεπορτάζ: Σεμνή Τριανταφυλλίδου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook