Νέες εικόνες ντοκουμέντα από τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν η Ferrari 488 Pista που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός προσκρούσει σε δέντρο της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, στη Βούλα.

Το βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα που εξασφάλισε το newsit.gr κόβει την ανάσα αλλά και αποτυπώνει καρέ – καρέ τις τελευταίες κινήσεις του οδηγού, πριν το όχημα του τυλιχθεί στις φλόγες και ο ίδιος βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε το super car από ένα χώρο στάθμευσης στην περιοχή της Βούλας, απέναντι από το νοσοκομείο Ασκληπιείο. Μπήκε μέσα σε αυτό μαζί με τη σύζυγο του και ξεκίνησαν με προορισμό τη Βουλιαγμένη. Κινούνταν στην παραλιακή λεωφόρο με ταχύτητα περίπου 90 χιλιομέτρων.

Στο νέο οπτικό υλικό που φέρνει σήμερα (17.01.2022) στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr, οι δείκτες του ρολογιού προσέγγιζαν τις 8:22 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (13/1/2021). Το θηριώδες όχημα των 720 ίππων με την επιτάχυνση των μόλις 2,8 δευτερόλεπτων τα 100 χιλιόμετρα αναπτύσσει ταχύτητα και από τη δεξιά λωρίδα μπαίνει στην αριστερή και σιγά – σιγά πλαγιολισθαίνει.

Ο έμπειρος οδηγός δεν μπορεί να επαναφέρει το super car με αποτέλεσμα να προσκρούσει με τα ταχύτητα λίγο πάνω από τα 100 χιλιόμετρα στο δέντρο.

Όπως παρατήρειται και στο βίντεο αμέσως μετά την πρόσκρουση υπάρχει μια λάμψη, καθώς η Ferrari τυλίγεται στις φλόγες. Οι στιγμές που ακολουθούν είναι δραματικές, καθώς όλοι οι οδηγοί που βρίσκονταν στο σημείο ακινητοποιούν τα οχήματα τους και τρέχουν να βοηθήσουν. Μεταξύ αυτών και οι φίλοι του Τζώρτζη Μονογυιού, που τον ακολουθούσαν με δύο άλλα πολυτελή οχήματα. Αναμεσά τους και μια λευκή Porsche, η οποία ήταν ιδιοκτησία του Μυκονιάτη επιχειρηματία και την οδηγούσε ένας από τους κολλητούς του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook