Συνεχείς επισκέψεις του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς τη δεύτερη ημέρα του τριήμερου οδοιπορικού που ξεκίνησε χθες από τη ν. Οθωνοί και τη Μολυβδοσκέπαστη, βρέθηκε στα Ιωάννινα, το Άκτιο, την Καλαμάτα, αλλά και στη Γαύδο και την Κρήτη, συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς, επισκέφθηκε κατά σειρά το Στρατηγείο της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας και το Στρατόπεδο «ΥΠΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ» στα Ιωάννινα, τη Μονάδα Υποστήριξης Forward Operating Base (FOB) και την αντίστοιχη Επιχειρησιακή Βάση του ΝΑΤΟ στο Άκτιο, την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος στην Καλαμάτα και το Επιτηρητικό Φυλάκιο «ΓΑΥΔΟΥ».

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις των Σχηματισμών και των Μονάδων για την ιστορία, την οργάνωση, την αποστολή, καθώς και για τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους. Επίσης, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και τις υποδομές τους, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με το προσωπικό.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, αμέσως μετά την παρουσία του στη Γαύδο ο κ. Χαρδαλιάς, επισκέφθηκε το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης (ΝΝΚ) καθώς και το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Χανίων που λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook