Εικόνες θλίψης και απέραντου πόνου. Μόνο με αυτές τις λέξεις θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος το ταξίδι των μελών της οικογένειας Μονογυιού προς τη Μύκονο, προκειμένου να συνοδέψουν τον αγαπημένο τους Τζώρτζη στην τελευταία του κατοικία.

Τον Τζώρτζη τους το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου όταν η Ferrari που οδηγούσε τυλίχθηκε στις φλόγες στην παραλιακή στην Βούλα σε ένα από τα πιο φρικτά τροχαία που έχουν καταγραφεί. 

Το πλοίο της γραμμής από την Ραφήνα για την Μύκονο έφυγε στις επτά και μισή σήμερα το πρωί. Η νεκροφόρα μπήκε στο καράβι λίγα λεπτά νωρίτερα, ενώ οι γονείς, η αδερφή και η συγγενείς του αγαπημένου παιδιού της Μυκόνου, προσπαθούσαν ο ένας να παρηγορήσει τον άλλο.  

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού. Η γυναίκα που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, έχασε άδικα και τόσο πρόωρα το μονάκριβο γιο της, περπάτησε υποβασταζόμενη από συγγενείς της μέσα στο καράβι. Ο πόνος της ήταν τόσο μεγάλος, που κάθε δύναμη της, την είχε εγκαταλείψει.

Η απαρηγόρητη μητέρα του 45χρονου επιχειρηματία, Ελένη Ξυδάκη είχε συνεχώς στο πλευρό της, τους συγγενείς της αλλά και την κόρη της, την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού η οποία συνεχώς προσπαθούσε να την παρηγορήσει.

Στο πεντάωρο ταξίδι προς το νησί των Ανέμων, οι περίπου 30 συγγενείς που συνόδευαν τον Τζώρτζη Μονογυιό στην τελευταία του κατοικία ήταν όλοι μαζί.

Η αδερφή του με ζωγραφισμένο τον πόνο στο πρόσωπο της και εμφανώς καταβεβλημένη προσπαθούσε να φανεί δυνατή και να δώσει κουράγιο  στον πατέρα της και τη μητέρα της στη δυσκολότερη στιγμή που έχει βιώσει η οικογένεια της.

Απούσα μόνο η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία ήταν συνοδηγός στην μοιραία Ferrari 488 pista, που λίγο μετά τις οκτώ και είκοσι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης προσέκρουσε στον δέντρο της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 45χρονος επιχειρηματίας.

Η Αθήνα Κοντοπάνου, εξαιτίας των τραυμάτων της νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Γλυφάδας και οι γιατροί της, της απαγόρευσαν να ταξιδέψει μέχρι τη Μύκονο για να πει το τελευταίο αντίο στον άνδρα της.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook