Το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα Κισσάμου «Πρόβα 4ώρου» που τελεί υπό την αιγίδα του Φιλολογικού Συλλόγου Κισσάμου ανακοινώνει 3 νέες παραστάσεις για την κομεντί «Ο ΕΡΑΣΤΗΣ» του Harold Pinter.

Καθώς η πρεμιέρα του έργου και οι πρώτες 6 παραστάσεις συνέπεσαν με την κορύφωση της πανδημίας στην χώρα μας, η ομάδα πήρε την απόφαση να χρησιμοποιήσει μόνο το 50% της χωρητικότητας του θεάτρου. Έτσι οι 3 νέες παραστάσεις είναι απαραίτητες ώστε να μπορέσουν περισσότεροι  θεατές να παρακολουθήσουν το έργο.

Η υπόθεση του έργου

Ένα παντρεμένο ζευγάρι, προσπαθεί να ξεφύγει από τη ρουτίνα, τις αστικές συμβάσεις του γάμου και τους παραδοσιακούς ρόλους των συζύγων, υιοθετώντας μια σεξουαλική συμπεριφορά που αμφισβητεί τους κανόνες της κοινωνικής αξιοπρέπειας.

Οι συντελεστές

Η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Τριανταφύλλου και τους ρόλους υποδύονται οι: Μανώλης Πλουμίδης, Πόπη Χοχλάκη και Σπύρος Παππάς
Τα σκηνικά είναι του Θοδωρή Παρασκάκη, ενώ η επιμέλεια των φωτισμών είναι του Νίκου Μιχελιδάκη και το Μακιγιάζ της Μαρίας Μουντάκη.

Μέρες και ώρες παραστάσεων

Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισσάμου, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  • Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στις 21:15
  • Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 21:15
  • Κυριακή 23  Ιανουαρίου στις 19:00

Διάρκεια παράστασης 1:05΄

Τιμή εισιτηρίου 8€ και 5€ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους. Τα έσοδα θα διατεθούν για την συντήρηση της βιβλιοθήκης του Φιλολογικού Συλλόγου Κισσάμου.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Η είσοδος των θεατών θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
Για θεατές άνω των 18 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.
Για εφήβους από 13 έως 17 ετών, εναλλακτικά, απαιτείται η δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου.
Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook