Ενα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός για τον Ηλία Μαχαίρα και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων αποτελεί η συμμετοχή του στο τεχνικό τιμ της Εθνικής ανδρών.

Ο Χανιώτης ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής εφήβων λόγω νόσησης με κορωνοϊό του Θοδωρή Βλάχου θα βρεθεί στο τεχνικό τιμ της Εθνικής ανδρών, στο ματς των προκριματικών του World League, στο πλευρό του Δημήτρη Κραβαρίτη.

Ο ΝΟΧ στην ενημέρωσή του αναφέρει τα εξής:

Τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών κλήθηκε να προσφέρει ο Ηλίας Μαχαίρας, ένα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός για τον ίδιο και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Ο Χανιώτης τεχνικός θα βρεθεί στο πλευρό του Δημήτρη Κραβαρίτη λόγω της αναγκαστικής απουσίας του Θοδωρή Βλάχου ο οποίος νοσεί από κορονοϊό στο αποψινό (18/1, 20:00, ΕΡΤ3) παιχνίδι απέναντι στην Κροατία που είναι το πρώτο για τα προκριματικά του World League και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Πειραιά.

Ο Ηλίας Μαχαίρας βρίσκεται για το λόγο αυτό στην Αθήνα, έχοντας έτσι την ευκαιρία ουσιαστικά για πρώτη φορά να προσφέρει τις βοήθειες του από αυτό το πόστο.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαχαίρας καθοδήγησε την Εθνική εφήβων τον περασμένο Σεπτέμβριο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλτας όπου οι Ελληνες διεθνείς κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook