Το συνολικό ύψος ξεπερνά τις 175.000 ευρώ

Σε νέα σειρά από εργασίες και προμήθειες ύψους 176.850€ προχωράει ο Δήμος Ιεράπετρας, προκειμένου να ολοκληρωθούν έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν τον εξοπλισμό του Ψηφιακού Μουσείου, της Βιβλιοθήκης και των Δημοτικών κτιρίων, την προμήθεια και εγκατάσταση εποπτικού υλικού στο Σπίτι του Ναπολέοντα, αλλά και την  προμήθεια φωτεινών σηματοδοτών στην είσοδο της πόλης, την προμήθεια φωτιστικών LED για τα Γήπεδα Κουτσουρά και Κοτσιφιανής, όπως και εργασίες στο «πράσινο».

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης : «Το ψηφιακό μουσείο, η νέα δημοτική βιβλιοθήκη και η αναβάθμιση της οικίας του Ναπολέοντα είναι ολοκληρωμένα έργα. Παρότι οι εργασίες από πλευράς κτιριακών υποδομών, έχουν αποπερατωθεί, ωστόσο σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες, τους φορείς, καθώς και με την Εφορία Αρχαιοτήτων, διαπιστώσαμε την ανάγκη επιπλέον λειτουργικών παρεμβάσεων και γι΄ αυτό πραγματοποιήσαμε σχετικές προμήθειες. 

Επίσης, όπως είχαμε υποσχεθεί, προχωράμε στην προμήθεια και τοποθέτηση τόσο νέων σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων  για τα γήπεδα του Κουτσουρά και της Κοτσυφιανής, όσο και φωτεινών σηματοδοτών στην είσοδο της πόλης της Ιεράπετρας. Παράλληλα, ύστερα από εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας (Τμήμα Πρασίνου) χρηματοδοτούμε τη μελέτη για τις εργασίες διαμόρφωσης κόμης  των μεγάλων δέντρων για λόγους ασφάλειας και καλλωπισμού στην πόλη της Ιεράπετρας και στα χωριά.

Στόχος μας είναι μέχρι την Άνοιξη του 2022, τα παραπάνω έργα να είναι επισκέψιμα, λειτουργικά και να παραδοθούν στους πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου της Ιεράπετρας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook