«Εφόσον εγώ μπόρεσα και άλλαξα τη ζωή μου, μπορεί ο οποιοσδήποτε»

Ο Αλέξανδρος βρέθηκε στο MasterChef και θέλησε να εντυπωσιάσει τους κριτές του διαγωνισμού φτιάχνοντας ένα παραδοσιακό πιάτο με έντονο άρωμα από Χανιά Κρήτης αφού έφτιαξε καρέ αρνιού με μανιτάρια, στάκα και πατάτες. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αλέξανδρος μπήκε στην κουζίνα καθώς, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε οι γονείς τους είχαν ένα ιταλικό εστιατόριο το οποίο έχουν κλείσει.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όταν ο παίκτης εμφανίστηκε μπροστά τους, θέλησαν να μάθουν γιατί αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef. Ωστόσο, ο Αλέξανδρος τόνισε πως η δήλωση της συμμετοχής του αποτελεί ένα μυστήριο καθώς δε γνωρίζει ποιος μπήκε στη διαδικασία να τον δηλώσει.

Το πιάτο του Αλέξανδρου ήταν ιδιαίτερα νόστιμο, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου να σχολιάζει: «Αυτή η στάκα είναι για έμφραγμα» ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε τον παίκτη αν δοκίμασε την παρασκευή του. Όταν εκείνος απάντησε αρνητικά, ο κριτής σχολίασε πως «έχασε».

Τελικά ο Αλέξανδρος απέσπασε τρία «ναι» και πήρε τη λευκή ποδιά που τον πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef.

Το δυνατό μήνυμα του Αλέξανδρου

Ο Αλέξανδρος, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τους κριτές, θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα ως πρώην χρήστης των ουσιών. «Οι κουζίνες δεν είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. Έχω περάσει πολύ μεγαλύτερες. Έχω περάσει πολλά σκοτεινά χρόνια λόγω του ότι είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Πλέον δεν είμαι βέβαια. Αρκετά χρόνια. Είμαι απόφοιτος από το ΚΕΘΕΑ. Και είμαι καλά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος αλλάζει γιατί πολλοί πιστεύουν ότι δεν αλλάζει και εγώ κάποτε πίστευα αυτό, αλλά τελικά αλλάζει με θέληση και είμαι εδώ για να πάω παρακάτω. Κατά τ’ άλλα, εφόσον εγώ μπόρεσα και άλλαξα τη ζωή μου, μπορεί ο οποιοσδήποτε.

Και εφόσον εγώ μπορώ να κυνηγάω τα όνειρα μου, μπορεί ο οποιοσδήποτε να το κάνει. Και αυτό είναι το θετικό. Είμαι εδώ γιατί έχω στόχους και βλέπω την ζωή με αισιοδοξία» ανέφερε ο Αλέξανδρος.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook