Του Κωνσταντίνου Συλιγάρδου

Η ιστορία του μακαρίτη Γιώργου Τράγκα και τα περιουσιακά του έχουν χρήσιμες ερμηνείες και συμπεράσματα.

Ένα από αυτά είναι ότι μεγάλες κοινωνικές ομάδες και χιλιάδες πολίτες ταυτίζονται με δημοσιογράφους χωρίς όμως να ξέρουν ή να βλέπουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω απ όλο αυτό.

Για δραχμές έλεγε ο μακαρίτης και συμφωνούσε ο κόσμος,με την διαφορά ότι εκείνος είχε τα λεφτά και τα ακίνητα έξω σε ευρώ φυσικά ενώ αυτοί που ζητωκραύγαζαν και αναμασούσαν τις θέσεις του,άνεργοι μπατηράκια και μεροκαματιάρηδες ή χαμηλοσυνταξιούχοι.

Κάποιοι άλλοι βέβαια, για να έχετε όλο το παζλ σε κοινό «παρανομαστή» με τον Γιώργο, εισοδηματίες και λεφτάδες με όλη την περιουσία σε λίρες και δολάρια και με ακίνητα στην Ελβετία που θα γινόταν ακόμα πλουσιότεροι φέρνοντας μέρος από τις αποταμιεύσεις τους εδώ, όταν τα δικά μας θα είχαν γίνει χαρτοπόλεμος.

Μελετημένα σχέδια καλοστημένα και κερδοφόρα.

Έλληνες με γερό χαρτοφυλάκιο στην αλλοδαπή ζητούν δραχμές από τους ανόητους που νόμιζαν ότι έτσι θα εκδικηθούν το σύστημα.
Κούνια που σας κούναγε!

Το ίδιο και με πολλούς άλλους.

Όπως εκείνο που φωνάζει για τράπεζες και κρατικό χρήμα αλλά τα τελευταία χρόνια μάγκωσε κάτι εκατομμύρια και ζει στα βόρεια προάστια με προσωπική φρουρά.Τόσα πολλά που δάγκωσε και δυσκολεύεται να μιλήσει από το μπούκωμα.

Για να μην πω για κάποιους άλλους που κάνουν ιερό αγώνα κατά του εμβολίου αλλά οι ίδιοι είναι εμβολιασμένοι.

Όρεξη να χετε να σας γράφω περιπτώσεις να διαβάζετε.

Κι όμως! 

Αυτοί κουνούν το δάχτυλο.

Ας μάθετε λοιπόν να ξεχωρίζετε αυτό που για κάποιο λόγο ακούτε ή διαβάζετε και σας αρέσει, με αυτό που κρύβεται πίσω απ όλο αυτό και που καμία σχέση δεν έχει με το κοινό καλό ή το δικό σας καλό.

Και κάτι άλλο. 

Δώστε επίσης ευκαιρίες με βάση τον χρόνο που κυλά,σε κάποιους άλλους που αναθεματίζετε και κρίνετε άδικα καταρχάς,αλλά η ιστορία δείχνει ότι οι θέσεις τους δικαιώνονται!

Γιατί ο κολυμβητής φαίνεται όχι όταν μπαίνει, αλλά όταν βγαίνει από την θάλασσα όπως λέγαν οι παλιοί και ο μάγκας στο ποδόσφαιρο τον Μάη όπως έλεγε ο συγχωρεμένος ο Νίκος Αλέφαντος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook