Ο βιασμός της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, ανοίγει όπως φαίνεται κλειστά στόματα και συντηρεί το θέμα στην κορυφή της επικαιρότητας…

Ο δικηγόρος της 24χρονης σε νέες του δηλώσεις, τόνισε πως δύο κοπέλες ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του, για να καταγγείλουν τα όσα πέρασαν και οι ίδιες από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση της νεαρής το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου της πόλης.

Οι δύο γυναίκες έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον δικηγόρο της 24χρονης, ζητώντας βοήθεια για να καταθέσουν στις Αρχές τα όσα έζησαν και οι ίδιες. Μία από τις δυο κοπέλες καταγγέλλει ότι και η ίδια έπεσε θύμα από πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται και στην υπόθεση της 24χρονης. Η συγκεκριμένη κοπέλα ζούσε στη Θεσσαλονίκη αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έρθει σε επαφή με νομικούς, καθώς δηλώνει διατεθειμένη να καταθέσει στον ανακριτή όσα γνωρίζει και όσα έζησε.

Επίσης, η δεύτερη γυναίκα που ήρθε σε επαφή με τους δικηγόρους φέρεται όσα καταγγέλλει να έχουν σχέση με την υπόθεση που ερευνάται για το κύκλωμα μαστροπείας. Οι δύο υποθέσεις όπως είπε ο κύριος Ζιώγας, δικηγόρος της 24χρονης έγιναν το 2016 και το 2018.

Για την υπόθεση της 24χρονης πελάτισσάς του, τόνισε πως η ιατροδικαστική εξέταση δεν αποκλείει να έγιναν ασελγείς πράξεις. «Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στις 2 Ιανουαρίου έδειξε εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και στη μεσότητα.»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News, στις τοξικολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη η 24χρονη, μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του. Παράλληλα, βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ, καθώς η νεαρή κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook