Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης & Δημάρχου Ανωγείων  για την πορεία υλοποίησης και τον προγραμματισμό έργων που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Κρήτης

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, είχε σήμερα στην έδρα της Π.Ε. Ρεθύμνης ο Δήμαρχος Ανωγείων, κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά αλλά και την πορεία των έργων, που υλοποιούνται αλλά και προγραμματίζονται από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης στο Δήμο Ανωγείων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε διεξοδική αναφορά στα έργα, που χρηματοδοτούνται και εκτελούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ρεθύμνης στο Δήμο Ανωγείων με σημείο αναφοράς αυτό της «Διασύνδεσης του Δήμου Ανωγείων με το Οροπέδιο της Νίδας», προϋπολογισμού 1.800.000 Ευρώ, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Επιπρόσθετα, συζητήθηκε ο προγραμματισμός νέων έργων στο Δήμο Ανωγείων, που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται το έργο  «Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης  Γυμνασίου – Λυκείου Ανωγείων», προϋπολογισμού 581.429 Ευρώ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

«Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Δήμαρχο Ανωγείων, κ. Σωκράτη Κεφαλογιάννη την πορεία υλοποίησης των έργων, που χρηματοδοτούνται και υλοποιούνται από την Περιφέρεια Κρήτης στο Δήμο Ανωγείων, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 2,6 εκατομμυρίων Ευρώ και αφορούν κυρίως  έργα οδοποιίας, αντιπλημμυρικής προστασίας και  αποκατάστασης – καθαρισμού στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Ανωγείων. Μέσα από τη διαρκή και εποικοδομητική συνεργασία,  Περιφέρειας και Δήμου, την οποία έχουμε εδραιώσει τα τελευταία χρόνια, προχωράμε και στο σχεδιασμό νέων έργων και παρεμβάσεων σε υποδομές για τη νέα χρονιά, οι οποίες είναι άμεσης ανάγκης και προτεραιότητας για τον Δήμο και τους κατοίκους του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook