Το τμήμα θα παραμείνει κλειστό προκειμένου να εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ενημερώνει ότι από Πέμπτη 20/01/2022 το τμήμα της επαρχιακής οδού 3 (Αγιοβασιλώτικου) από πρατήριο καυσίμων AEGEAN μετά την διακλάδωση για Κάστελλο προς Αρμένους  μέχρι τον οικισμό Αρμένων ,  θα είναι κλειστό λόγω εκτέλεσης χωματουργικών εργασιών στο πλαίσιο του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων στο οδικό δίκτυο και τις υποδομές της Π.Ε. Ρεθύμνης», Υποέργο (νέο): «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο δρόμο Σπήλι – Αγία Γαλήνη και συνδεόμενοι δρόμοι».

 Η κυκλοφορία από Ρέθυμνο προς Σπήλι θα εκτρέπεται μέσω παράπλευρης οδού στο τμήμα αυτό  και μέχρι τη συμβολή του ξανά με την επαρχιακή οδό 3, σύμφωνα με εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη προσωρινής εργοταξιακής ρύθμισης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook