Η μήνυση και η βραδιά στη φυλακή 

Είναι ένας από τους πλέον πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor. Η ορμή του, οι επιδόσεις του στους στίβους μάχης αλλά και το έντονο ερωτικού του ταπεραμέντο, τον έχουν κάνει πολλές φορές να αποτελεί θέμα συζήτησης σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές. Αυτή τη φορά όμως, το όνομα του έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων για άλλον λόγο, άσχετο με τις επιδόσεις του στο Survivor.

Ο παίκτης, ο οποίος δοκιμάζει τις αντοχές του στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με κατάθεση μιας 16χρονης κοπέλας, φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της έπειτα από βόλτα με της φίλες της.

«Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων» περιγράφει η 16χρονη στην κατάθεση της όπως αυτή προβλήθηκε στο «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Τετάρτης (19/01).

Η 16χρονη, την επόμενη μέρα, μαζί με τον πατέρα της, κατέθεσαν μήνυση κατά του παίκτη του Survivor για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής ο παίκτης του Survivor

Λίγες εβδομάδες πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να αποδείξει πως είναι αθλητικός τύπος και αντέχει στα δύσκολα, ο παίκτης του Survivor βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καθώς έπειτα από τη μήνυση που κατέθεσε η 16χρονη, συνελήφθη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Ο παίκτης του Survivor πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια και πριν περίπου ενάμιση μήνα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

Ο παίκτης του Survivor φέρεται να μην είχε ενημερώσει για την υπόθεση που εκκρεμεί, ενώ παρέδωσε κανονικά με τα χαρτιά του, στην παραγωγή το ποινικό του μητρώο στο οποίο δεν υπήρχε κάποια καταγραφή (σ.σ. «λευκό»). Να σημειωθεί όμως, πως στο ποινικό μητρώο αναγράφονται οι ποινές που ενδέχεται να έχουν επιβληθεί σε κάποιον και όχι οι τυχόν ποινικές διώξεις, λόγω του τεκμηρίου της αθωότητας. Η σύλληψη του παίκτη, φαίνεται αποκλειστικά και μόνο στα δελτία συλλήψεων – εγγραφές της Αστυνομίας. Εφόσον μέχρι σήμερα δεν έχει καταδικαστεί και το ποινικό του μητρώο εμφανίζεται «λευκό» και δεν θα μπορούσε η παραγωγή να γνωρίζει την ποινική του εκκρεμότητα, πριν του δώσει το «πράσινο» φως για το Survivor.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook