«Έφαγε» το ξύλο της χρονιάς του…

Το περιστατικό συνέβη στο Λας Βέγκας. Ο άνδρας επιχείρησε να δείρει έναν μουσικό του δρόμου αλλά για κακή του τύχη εκείνος ήταν παλαιστής.

Ο γνωστός παλαιστής Santana Jackson, έδινε το δικό του σόου σε δρόμο στο Λας Βέγκας ντυμένος Michael Jackson. Χόρευε και τραγουδούσε όπως ο γνωστός ποπ σταρ μέχρι που εμφανίσθηκε ένας άνδρας με πράσινο μπλουζάκι που έγραφε μάλιστα «δεν μπορεί να διορθωθεί η βλακεία»

Για άγνωστο λόγο ο άνδρας ορμάει να χτυπήσει τον Jackson. Προσπάθησε να τον χαστουκίσει και να τον κλωτσήσει. Δεν γνώριζε όμως ότι πίσω από τον Michael κρυβόταν ο Santana, επαγγελματίας παλαιστής. Και με τέτοια πράγματα δεν παίζουν.

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου και με περίσσια άνεση ο Santana όχι μόνο αποφεύγει την επίθεση αλλά καταφέρνει να ξαπλώσει κάτω τον άνδρα με το πράσινο μπλουζάκι και να του κάνει κεφαλοκλείδωμα.

Ήταν τόσο σφιχτή σαν μέγγενη η λαβή του παλαιστή που ο άνδρας όπως φαίνεται και στο βίντεο αρχίζει να χάνει τις αισθήσεις του και να λιποθυμάει. Τελικά ο Santana χαλάρωσε το κεφαλοκλείδωμα, ο άνδρας ανέπνευσε και στη συνέχεια σηκώθηκε και εξαφανίστηκε.

«Αποφύγετε τους καβγάδες στο δρόμο»

Το βίντεο έχει περισσότερα από 2 εκατομμύρια προβολές στο ίντερνετ, ενώ ο ίδιος ο παλαιστής είπε σχετικά: «Γι αυτό προπονούμαι. Δεν προσπάθησα να τραυματίσω αυτό τον τύπο, απλώς προσπάθησα να τον εξουδετερώσω για να μην με χτυπήσει.

Έκανα το σόου μου και ξαφνικά με πλησίασε και άρχισε να με χτυπάει, οπότε έπρεπε να αμυνθώ με κάποιον τρόπο. Σας παρακαλώ, θέλω να ξέρετε ότι το ξύλο δεν είναι λύση γι αυτό να αποφεύγετε τους καβγάδες αν μπορείτε»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Santana Jackson (@santana.jackson7)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook