Ο Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός ως «Rock» αποκάλυψε την… παγαποντιά που κάνει στη διατροφή του.

Ο Ντουέιν Τζόνσον ή κατά κόσμον «Rock» είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς παγκοσμίως, αν αναλογιστούμε το υψηλότατο μισθό του στις ταινίες που κάνει, τους εκατομμύρια ακολούθους του στα media social media (που μεταφράζονται σε διαφημίσεις άρα λεφτά) και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με το Teremana και το ZOA Energy. Συν τοις άλλοις έχει τη δική του σειρά στη εταιρεία αθλητικής ένδυσης Under Armour.

Στο Instagram, όπου ο «Rock έχει περισσότερους από 291 εκατομμύρια ακόλουθους, αρέσκεται να μοιράζεται κάθε είδους στιγμιότυπα από το «Iron Paradise», σκηνικά ταινιών, ενθουσιώδεις εκπλήξεις θαυμαστών αλλά και την… κουζίνα του. Τη διατροφή που κάνει ώστε να διατηρεί τη φόρμα του. Για τους bodybuilders η διατροφή είναι αυστηρή, αλλά ο Ντουέιν Τζόνσον ξέρει πώς να «κλέψει» και να απολαύσει ένα «cheat meal». Ένα γεύμα στο οποίο θα κάνει τις παρατυπίες του και δεν θα κάτσει να μετρήσει τις θερμίδες που έχει.

Αν κάποιος παρατηρήσει τα βασικά στοιχεία που έχουν πολλά από τα γεύματα του Rock θα δείτε πως αυτά είναι τηγανίτες με λεμόνι καρύδας, πάντα «πνιγμένες» με φυστικοβούτυρο και σιρόπι. Το «Rock Toast», όπως το ονομάζει επικαλυμμένο γενναιόδωρα με φυστικοβούτυρο και σιρόπι. Μπέικον cheeseburgers και πατάτες, πολύ σούσι και μπισκότα σοκολάτας και φυστικοβούτυρο.

Στην τελευταία του ανάρτηση ο «Rock», επέλεξε έναν ελαφρύ συνδυασμό γεύματος, για να παρακολουθήσει American football (αυτό με τη μπάλα-αυγό). Περιλαμβάνει: Μια πιατέλα με σούσι, γνωστή ως «sushi train express». Ένα πιάτο μπισκότα και ένα παγωμένο ποτήρι Teremana Añejo. «Αυτό αποκαλώ «DJ HEAVEN», έγραψε ο ίδιος καταλήγοντας: «Απολαύστε τα cheat meals σας, φίλοι μου»!

Σε καθημερινή βάση, ο Ντουέιν Τζόνσον καταναλώνει περίπου 6.000 θερμίδες σε έξι γεύματα, ανάλογα και με την προπόνησή του. Πέρα από τα cheat meals του, παίρνει τα θρεπτικά συστατικά του από βασικά προϊόντα όπως κοτόπουλο και ρύζι, βουβάλι και χόρτα και θαλασσινά, όπως ο σολομός: «Μισώ τον σολομό, βγάζω σολομό από τα αυτιά μου. Αλλά είναι ένα υπέροχο ψάρι από άποψη υγείας και φυσικής κατάστασης».

Λίγο πριν κοιμηθεί, ο Τζόνσον είπε ότι προτιμά «ισορροπία πρωτεΐνης και υδατανθράκων και μερικά χόρτα». Ωστόσο, είναι μεγάλος υποστηρικτής των cheat meals, ειδικά για όσους προσπαθούν να αποκτήσουν καλύτερη φόρμα και αναπόφευκτα νιώθουν άθλια χωρίς τα φαγητά που αγαπούν. «Πιστεύω ότι δουλεύω σκληρά όλη την εβδομάδα για να κερδίζω τα cheat meals στο τέλος της», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook