Επίσκεψη στη Διεύθυνση Δασών Χανίων πραγματοποίησε, σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας  του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, όπου ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν την ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας στα Χανιά. 

Ο κ Δ. Φραγκάκης συναντήθηκε με την Διευθύντρια της Υπηρεσίας κα Πολύμνια Σκλαβάκη και τον προϊστάμενο κ. Ιωάννη Φωτάκη και αφού ενημερώθηκε για μία σειρά θεμάτων που απασχολούν τη διαδικασία σύνταξης των δασικών χαρτών, διαπίστωσε την ανάγκη  χρονικής παράτασης στις προθεσμίες που ισχύουν σήμερα για την ενσωμάτωση των προδήλων σφαλμάτων τους. 

Συγκεκριμένα ο κ. Φραγκάκης τόνισε ότι «είναι ανάγκη να μελετήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος τη δυνατότητα να δοθεί επιπλέον χρόνος προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα που είναι άλλωστε και το βασικό ζητούμενο όλης της διαδικασίας». 

Ο Γενικός Γραμματέας  του ΕΟΤ ενημερώθηκε επίσης για  τον τρόπο  λειτουργίας του Φαραγγιού της Σαμαριάς αλλά και για τις διαδικασίες που πρέπει να «τρέξουν» για την έγκαιρη στελέχωση και απρόσκοπτη λειτουργία του εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου. 

Μάλιστα δεσμεύτηκε ότι ενόψει του εορτασμού των 60 ετών από την κήρυξη της Σαμαριάς ως  Εθνικού Δρυμού,  ο ΕΟΤ θα καταθέσει πρόταση συνεργασίας για την ανάδειξη και την προβολή του στο εξωτερικό . 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook