Οι χθεσινοί έλεγχοι της αστυνομίας πέρα από παραβάσεις των μέτρων του κορονοϊού εντόπισαν και παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου

Αμείωτοι παραμένουν οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορονοϊού.

Χθες πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι από 2400 έλεγχοι και επιβλήθηκαν αρκετά πρόστιμα σε όλο το νησί.

Ειδικότερα χθες στα Χανιά δόθηκαν 5 πρόστιμα σε πεζούς για μη χρήση μάσκας, 1 πρόστιμο σε υπάλληλο παντοπωλείου για μάσκα και 1 πρόστιμο σε πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ για μάσκα.

Στο Ρέθυμνο σημειώθηκαν 3 πρόστιμα σε πεζούς που δεν φορούσαν μάσκα. Επιπλέον κατά την διάρκεια ελέγχου εντοπίστηκε πελάτης να καπνίζει σε εσωτερικό χώρο επιχείρησης εστίασης. Στον πελάτη επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ ενώ δόθηκε και πρόστιμο ύψους 500 ευρώ στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν 6 πρόστιμα σε πεζούς και 3 σε υπαλλήλους καφέ για μη χρήση μάσκα. Παράλληλα κατά την διάρκεια ελέγχου εντοπίστηκαν σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος 2 πελάτες να καπνίζουν στο εσωτερικό της επιχείρησης. Στους πελάτες επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ για την παράβαση τους και στον ιδιοκτήτη πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

Τέλος στο Λασίθι επιβλήθηκαν 3 πρόστιμα σε πεζούς για μη χρήση μάσκας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook