Τίτλοι τέλους στον γάμο της με τον οικοδόμο,  Νταν Χέιχερστ

Σαν “βόμβα” έπεσε στον χώρο της showbiz το πέμπτο διαζύγιο της Πάμελα Άντερσον, η οποία έδειχνε ότι απολάμβανε τον έγγαμο βίο στο πλευρό του Νταν Χέιχερστ, με το ζευγάρι να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στην ιδιαίτερη πατρίδα της Πάμελα, στον Καναδά.

Ωστόσο, πηγές προσκείμενες στη σταρ του Baywatch αναφέρουν ότι η αιτία του χωρισμού ήταν η συμπεριφορά του συζύγου της ο οποίος “δεν ήταν υποστηρικτικός και φέρθηκε απαράδεκτα”.

Ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε το διαζύγιο στο Page Six.  Η Πάμελα Άντερσον κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο του Καναδά, εκεί όπου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της την Παραμονή των Χριστουγέννων το 2020, αφού ο έρωτάς τους άνθησε μέσα στην καραντίνα.

Πριν ερωτευτούν, ο Νταν ήταν ο σωματοφύλακας της Πάμελα και εργολάβος στο σπίτι της. Πηγή είπε ότι ενώ οι δυο τους έζησαν την ευτυχία μέσα στην πανδημία, τελικά η καραντίνα είχε το κόστος της στη σχέση τους.

“Ο Νταν αποδείχθηκε ότι ήταν ένας “κόπανος” για την Πάμελα, δεν τη στήριζε και δεν ήταν στοργικός. Αφού περνάς δύο χρόνια ζώντας κάθε στιγμή με κάποιον, τον γνωρίζεις από την καλή και την ανάποδη. Γνωρίστηκαν καλύτερα και έτσι η Πάμελα αντιλήφθηκε ότι ο Νταν δεν ήταν ο ένας” τόνισε η πηγή που βρίσκεται κοντά στη σταρ.

Όπως πρόσθεσε “τα πράγματα δεν είναι καθόλου φιλικά ανάμεσά τους αυτή τη στιγμή, επειδή η Πάμελα αποφάσισε ότι δεν έχουν τίποτα κοινό, δεν της φερόταν όπως εκείνη ήθελε να της φέρονται” .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook