Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλανδράκη.

Ο κ. Φραγκάκης συζήτησε αναλυτικά με τον Δήμαρχο όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο ενώ ενημερώθηκε και για τα μεσαία και μεγάλα έργα υποδομής τα οποία μελετώνται ή έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης σε έναν από τους πλέον τουριστικούς Δήμους του νομού Χανίων. 

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας στην οποία συμμετείχαν και τουριστικοί φορείς με τους οποίους ο Γ.Γ. του ΕΟΤ είχε την ευκαιρία να συζητήσει σχετικά με την προετοιμασία ενόψει της τουριστικής σεζόν, τις εκτιμήσεις ενόψει του καλοκαιριού καθώς και θεσμικά & οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Καλαιτζάκης και κ. Ασπασία Λουπάκη, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού του Δήμου κ. Πέτρος Μαρινάκης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πλατανιά κ. Γιώργος Κουκουτσάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Στέλιος Βαρουξάκης καθώς και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων κ. Μανόλης Παρασκάκης, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων κ. Αλέξανδρος Καψαλάκης, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Πλατανιά “Ιάρδανος” κ. Αντώνης Κοκολοδημητράκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων κ. Χρήστος Μυλωνάκης.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ζητήματα όπως το άνοιγμα νέων αγορών, η διαχείριση και προβολή των προορισμών και ειδικότερα του Πλατανιά, οι δυσχέρειες στην ανεύρεση προσωπικού καθώς και θέματα που αφορούν την χρηματοδότηση επενδύσεων για ενεργειακή αναβάθμιση των τουριστικών μονάδων της περιοχής, πράσινες μεταφορές και άλλα. 

Τέλος ο Γ.Γ. του ΕΟΤ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλανδράκη για την φιλοξενία και εξέφρασε την πρόθεσή του να συνδράμει σε έργα και πρωτοβουλίες του Δήμου και των τοπικών φορέων, στηρίζοντας όπου χρειάζεται τις ενέργειές τους.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook