Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έκαναν γνωστό ότι η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια είναι πλέον αποκλειστικά δικό τους θέμα – Είχε προηγηθεί πλήθος αναρτήσεων στο Twitter, που καλούσαν τον Γιάννη και τους υπόλοιπους Αντετοκούνμπο να αποσυρθούν από τη συνεργασία με τον γνωστό YouTuber – Τι είπε στο Instagram για τη διακοπή της συνεργασίας τους ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής η από κοινού συνεργασία των αδερφών Αντετοκούνμπο και του γνωστού Youtuber, influencer Αλέξανδρου Κοψιάλη στην προώθηση της κλήρωσης για το επιπλωμένο σπίτι αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη έλαβε τέλος.

Πριν από λίγη ώρα στον λογαριασμό των Antetokounbros στο Instagram ανέβηκε το ακόλουθο σχόλιο: «Από εδώ και στο εξής το GIVEAWAY για το σπίτι στην Αθήνα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπόθεση των Antetokounbros. Οι ως τώρα συμμετοχές θα παραμείνουν ενεργές. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό μέσα από τις πλατφόρμες μας και για την ημερομηνία της κλήρωσης. Να είστε όλοι καλά. 

Την ίδια ώρα ο γνωστός Youtuber με stories του στο Instagram επεσήμανε πως «όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό στην οικογένεια η οποία μας έχει κάνει μόνο περήφανος σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο διότι το όνομα των παιδιών, που δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα σε λέξη βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας του ότι μπλέχθηκε αδίκως το όνομά μου μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση να συνεχίσει ο διαγωνισμός κανονικά διότι θα ήταν άδικο προς όλους όσους έχουν λάβει συμμετοχή από το προφίλ των παιδιών».

Μάλιστα, καταλήγοντας τόνισε ότι «όσον αφορά για τα υπόλοιπα θέλω να κάνετε υπομονή 24 ώρες και με το που κατέβουν αυτά τα στόρι θα επανέλθω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook