H ιδιοκτήτης έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ότι η Tesla της παρέδωσε ένα ολοκαίνουργιο Model 3 με το ένα τακάκι από τα φρένα να απουσιάζει!

Η Αpril Gilmore παρέλαβε το καινούργιο της Tesla Model 3 Performance τον περασμένο Δεκέμβριο. Από τα πρώτα χιλιόμετρα που διένυσε με το αυτοκίνητο αντιλήφθηκε έναν έντονο θόρυβο να προέρχεται από τον πίσω τροχό, στην πλευρά του οδηγού κατά το φρενάρισμα.

Αρχικά, η ιδιοκτήτης ήρθε σε επαφή με την Tesla για το πρόβλημα στέλνοντας ένα βίντεο που κατέγραφε τον παράξενο θόρυβο. Από την πλευρά του, το τεχνικό τμήμα της εταιρίας έκρινε ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα και ότι ο θόρυβος δεν είναι λόγος για ανησυχία!

Η διάγνωση της Tesla δεν έπεισε την Gilmore η οποία πήγε το Model 3 της σε ένα ανεξάρτητο συνεργείο με ειδίκευση στα Tesla. Την στιγμή που αφαίρεσαν τον τροχό συνειδητοποίησαν ότι έλειπε τελείως το τακάκι.

Η ίδια, έστειλε εκ νέου βίντεο στην Tesla που έδειχνε το τακάκι να λείπει και το τεχνικό τμήμα της εταιρίας της ζήτησε να φέρει το αυτοκίνητο της για επισκευή.

Η Tesla δεν διέθετε αυτοκίνητο αντικατάστασης για την Gilmore και για αυτό της πίστωσε χρήματα στο λογαριασμό Uber της. Επιπλέον, εξαιτίας της έλλειψης ανταλλακτικών η ημερομηνία επισκευής του αυτοκινήτου της αναβάλλεται συνεχώς. 

Τέλος, ο Αμερικανός κατασκευαστής αναγνωρίζοντας το λάθος και τις καθυστερήσεις του πλήρωσε μια μηνιαία δόση για το Model 3 της ιδιοκτήτριας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook