Ανατροπή στο σχέδιο της Καλλιόπης.

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός.

Σασμος επομενα επεισοδια: Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός και το νέο «Σασμός spoiler» του Sportime είναι εδώ για να σας τα αποκαλύψει όλα.

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το αφεντικό στην μυθοπλασία καθώς είναι γεμάτη από ανατροπές ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια θα σας συγκλονίσουν.

Όπως διαβάσατε μέσα από το Sportime, o Μαθιός ανατρέπει το σχέδιο απόδρασης του Αστέρη καθώς είναι έτοιμος να το καταδώσει στην Αστυνομία.

Με αυτό τον τρόπο σκοπεύει να μπει εμπόδιο στο σχέδιο της Καλλιόπης προκειμένου να αποδράσει από την φυλακή ο γιος της που πλήρωσε ακριβά το λάθος του να δολοφονήσει τον Πετρή μπροστά στα μάτια της Σεμίνας.

Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική αλήθεια, καθώς η γιαγιά Ειρήνη είναι έτοιμη να του ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε.

Με δάκρυα στα μάτια, η γιαγιά θα βρεθεί σε δύσκολη θέση και θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στον εγγονό της όλα τα ένοχα μυστικά της.

Ο Άγγελος θα μάθει πως είναι ένας Βρουλάκης ανακαλύπτοντας στην αλήθεια ενώ θα σπεύσει να ανακοινώσει άμεσα στην Μαρίνα και την Αργυρώ πως ανήκει στην οικογένεια τους.

Ακόμη, ο Μάρκος είχε συνάψει σχέση με την Ανθούλα πριν γνωρίσει την Μαρίνα την οποία παντρεύτηκε αργότερα νομίζοντας πως η Ανθούλα τον παράτησε.

Εκείνη όμως, είχε μείνει έγκυος, έφυγε για την Αθήνα από όπου και έστελνε γράμματα στον Μάρκο τα οποία παραλάμβανε η γιαγιά Ειρήνη και τα έκρυβε.

Έτσι, η Ανθούλα πίστευε για χρόνια πως ο Μάρκος δεν ήθελε αυτήν και το παιδί τους ενώ εκείνος με την σειρά του θεωρούσε πως τον εγκατέλειψε για έναν άγνωστο λόγο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook