Την αισιοδοξία του ότι ο Εργοτέλης θα πάει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά την σημαντική νίκη που σημείωσε επί του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε με δηλώσεις του στο επίσημο σαϊτ της ομάδας ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στους Ηπειρώτες ο Μιχάλης Φραγκουλάκης.

Ο 28χρονος μέσος του Εργοτέλη για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα υπογράμμισε ότι «θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να τους πάρουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχ. Φραγκουλάκη στο «www.ergotelis.gr» :

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Φραγκουλάκης στις δηλώσεις του τόνισε: «Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς της και το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να τους πάρουμε. Μετά την ήττα από την Κέρκυρα και με τον τρόπο που ήρθε, είχαμε πεισμώσει και θέλαμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ δυνατά και καταφέραμε να προηγηθούμε γρήγορα. Ήμασταν οι κυρίαρχοι του αγώνα, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη σημειώσαμε το δεύτερο γκολ, ωστόσο κάναμε κάποια λάθη που έβαλαν τον αντίπαλο και πάλι στην διεκδίκηση του αγώνα. Μπορεί να δεχτήκαμε το γκολ να μείναμε και με δέκα παίκτες, ωστόσο πήραμε τη νίκη. Πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι».

Για το γκολ που σημείωσε και φέτος στον ΠΑΣ, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα μετά από πολύ καιρό και παράλληλα βοήθησα την ομάδα μου να επιστρέψει στις νίκες. Το να πετυχαίνεις γκολ είναι ωραίο συναίσθημα και σημαντικό για κάθε παίκτη, ωστόσο το κυριότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Πιστεύω στην πορεία να σημειώσω αρκετά γκολ που θα συνδυαστούν με νίκες του Εργοτέλη».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Ηρακλειώτης άσος είπε: «Η συνέχεια είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες. Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια, διότι είμαστε καλή ομάδα. Τώρα στο μυαλό μας είναι μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Χαλάρωμα , ρεπό και από Τρίτη ξανά στα βάσανα

Σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό μέρος οι παίκτες του Εργοτέλη που έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν το πρωί αποθεραπεία , ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Για την Δευτέρα ο Νίκος Καραγεωργίου έχει χορηγήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Τρίτη για να αρχίσουν την προετοιμασία τους για το επόμενο ματς που θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook