Σε πλήρη εξέλιξη είναι η αστυνομική έρευνα που αφορά την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι», ολοκληρώθηκε η ανάλυση του DNA από ευρήματα που περισυνέλεξαν οι Αρχές στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της Γεωργίας έδειξε ότι στο μανίκι του ρούχου που φορούσε βρέθηκε σπερματική κηλίδα, αλλά και βιολογικό υλικό στο μπροστινό μέρος του ενδύματός της, σύμφωνα με την εκπομπή. Όπως προέκυψε από την ανάλυση, το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα, όσο και τον ίδιο.

Όπως έχει γίνε γνωστό, ο 27χρονος κατηγορούμενος έχει παραδέχθηκε πως υπήρξε ερωτική επαφή με την Γεωργία η οποία ήταν συναινετική και όχι βιασμός. Ταυτόχρονα, δεν εντοπίστηκε βιολογικό υλικό αξιοποιήσιμο στο εσώρουχο ή το σώμα της Γεωργίας που να ανήκει σε άλλο άτομο πλην της ίδιας.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις από την Ελβετία προκειμένου να διερευνηθεί αν στην 24χρονη Γεωργία είχε χορηγηθεί ναρκωτική ή άλλη ουσία. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα προστεθούν σε αυτά που ήδη έχουν διενεργηθεί από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Νέος γύρος καταθέσεων τη Δευτέρα

Επιπλέον καταθέσεις θα έχουμε από τη Δευτέρα για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα μιλήσουν η φίλη της κι άλλα άτομα που βρίσκονταν στο επίμαχο πάρτι.

«Γίνονται συνεχόμενες καταθέσεις ανθρώπων που έχουν κληθεί από την ανάκριση για διευκρίνιση περιστατικών. Θα καταθέσουν απ’ ότι ξέρω ένας κύριος που πήρε τη Γεωργία την ημέρα που ξύπνησε στο ξενοδοχείο και αντιλήφθηκε που είναι. Ο εργοδότης της έχει καταθέσει και κάποιοι άλλοι», ανέφερε στο Open και την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» ο κ. Αθανάσιος Ζιώγας δικηγόρος του θύματος.

«Δεν είναι νέα πρόσωπα. Νομίζω ότι όλα τα πρόσωπα που παραβρέθηκαν στο πάρτι πρέπει να γίνουν γνωστά και να καταθέσουν», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook