Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων

Με νέες καταθέσεις συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα, η έρευνα των Αρχών για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Ειδικότερα, σήμερα πρόκειται να καταθέσει για μια ακόμα φορά η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, με την οποία βρέθηκαν μαζί στο πάρτι και η οποία είχε κάνει αναφορά σε εκδιδόμενες γυναίκες στο συγκεκριμένο πάρτι.

Επίσης, για σήμερα είναι προγραμματισμένο να καταθέσει και ένας φίλος του εργοδότη της Γεωργίας, που ήταν από τα πρόσωπα που βρέθηκαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο για να βοηθήσουν την 24χρονη, αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί.

Οι κινήσεις του 33χρονου μετρ

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τις κινήσεις του 33χρονου μετρ, που είχε αναλάβει το ρόλο του διοργανωτή του πάρτι και του ατόμου που είχε επιφορτιστεί με την ανεύρεση γυναικών, οι οποίες θα ήθελαν να παρευρεθούν στο συγκεκριμένο πάρτι στη σουίτα 401 του ξενοδοχείου.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες που επικαλείται το Mega, ο 33χρονος έφυγε από το χώρο του πάρτι λίγα λεπτά πριν τις 4 τα ξημερώματα και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά πήγε σε σπίτι συνεργάτη του, ο οποίος νωρίτερα βρισκόταν και αυτός στον ίδιο χώρο, αλλά φαίνεται να έφυγε γιατί δεν του άρεσε όπως κυλούσε η βραδιά.

Μάλιστα, ο 33χρονος πριν ανέβει στο σπίτι του συνεταίρου του, δέχθηκε μια κλήση στο κινητό του τηλέφωνο, σε ώρα που ταιριάζει με την κατάθεση που έχει δώσει η 24χρονη κοπέλα και η οποία υποστήριξε ότι του τηλεφώνησε για να ζητήσει τη βοήθειά του.

Στο μεταξύ αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και των εργαστηριακών ελέγχων για DNA του κατηγορούμενου από τα ρούχα της Γεωργίας, αλλά και από τα σεντόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της Γεωργίας έδειξε ότι στο μανίκι του ρούχου που φορούσε βρέθηκε σπερματική κηλίδα, αλλά και βιολογικό υλικό στο μπροστινό μέρος του ενδύματός της, σύμφωνα με την εκπομπή. Όπως προέκυψε από την ανάλυση, το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα, όσο και τον ίδιο.

Όπως έχει γίνε γνωστό, ο 27χρονος κατηγορούμενος έχει παραδέχθηκε πως υπήρξε ερωτική επαφή με την Γεωργία η οποία ήταν συναινετική και όχι βιασμός. Ταυτόχρονα, δεν εντοπίστηκε βιολογικό υλικό αξιοποιήσιμο στο εσώρουχο ή το σώμα της Γεωργίας που να ανήκει σε άλλο άτομο πλην της ίδιας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook