Παράκληση Δήμου Ρεθύμνης για συνεργασία δημοτών

Κανονικά διενεργείται η αποκομιδή των απορριμμάτων σε όλη την έκταση του Δήμου Ρεθύμνης παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στο Ρέθυμνο, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλη τη χώρα.

Ωστόσο, η ολισθηρότητα του οδοστρώματος και τα εν γένει προβλήματα στο οδικό δίκτυο που προκαλεί η κακοκαιρία, καθιστούν ακόμη δυσκολότερο το έργο της αποκομιδής για τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα του Δ.Ρ.  Επιπλέον, δύσκολη είναι η  μεταφορά των απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Αμαρίου, κατά τις πρωϊνές ώρες,  που είτε σημειώνεται παγετός στους δρόμους είτε υπάρχει δυσκολία πρόσβασης λόγω χιονιού. Λόγω των συγκεκριμένων ειδικών συνθηκών λοιπόν, η  Δ/νση Περιβάλλοντος του Δήμου Ρεθύμνης και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Λελεδάκης, παρακαλούν τους συμπολίτες να κρατούν τα απορρίμματα στις οικίες τους, για το σύντομο χρονικό διάστημα που,  σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, θα  διαρκέσουν  τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Είναι σημαντικό να συνεργαστούμε όλοι μαζί ώστε, πρωτίστως  να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία αλλά και να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το κοινωφελές έργο της καθαριότητας που υπηρετούν,  μέσα στο χιονιά,  συνάνθρωποι μας εργαζόμενοι.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook