Σκοπός της συνάντησης, η συζήτηση θεμάτων που αφορούν στην Πολιτική Προστασία και στη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας “Ελπις”

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή πραγματοποίησε σήμερα 24-01-2022 στο επαρχιακό δίκτυο Ασκύφου – Ίμπρου ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Ιωάννη Βερυκοκίδη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Γεώργιο Μπουντουράκη.

Σκοπός της συνάντησης, η συζήτηση θεμάτων που αφορούν στην Πολιτική Προστασία και στη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας “Ελπις” που πλήττει από χθες το Δήμο Σφακίων όπως και ολόκληρη την επικράτεια. 

Ιδιαίτερα συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων που αναμένεται να προκύψουν τις επόμενες δυο ημέρες.

Ο δήμος Σφακίων εφιστά την προσοχή των οδηγών και παρακαλούμε για τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων και ευχαριστεί θερμά τους παραπάνω φορείς για τη παρουσία των εκπροσώπων τους και το ενδιαφέρον για την αντιμετώπιση της έντονης κακοκαιρίας που βιώνουμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook