Τραγωδία σημειώθηκε στην πρωτεύουσα της Δυτικής Παπούας, στην Ινδονησία όπου τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από συμπλοκές ανάμεσα σε δύο ομάδες νεαρών που ακολούθησε πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στη Σόρονγκ.

Σύμφωνα με την αστυνομία ένα από τα θύματα μαχαιρώθηκε και τα υπόλοιπα 18 παγιδεύτηκαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο «Double O», όπου ξέσπασε πυρκαγιά κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, σύμφωνα με τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, συνεπλάκησαν μέλη νεανικών συμμοριών της περιοχής.

«Βρήκαμε 17 πτώματα μέσα στο Double O, όλα στον δεύτερο όροφο. Διακομίσαμε τα πτώματα σε νοσοκομείο», ανέφερε ο επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας της αστυνομίας της Σόρονγκ, ο Έντουαρντ Παντζάιταν.

«Το κλαμπ κάηκε από τον πρώτο όροφο. Προσπαθήσαμε να απομακρύνουμε όσους περισσότερους ανθρώπους ήταν δυνατόν, όμως αφού οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά το πρωί, βρήκαμε πτώματα», είπε ο Άρι Νιότο Σετιαουάν, επικεφαλής της αστυνομίας στη Σόρονγκ.

«Η συμπλοκή ξέσπασε χθες το βράδυ στις 23:00 (σ.σ. τοπική ώρα· στις 15:00 ώρα Ελλάδας). Επρόκειτο για μια διένεξη που είχε αρχίσει με μια αψιμαχία το Σάββατο», διευκρίνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Εικόνες που αναπαρήγαγαν τοπικά ΜΜΕ εικονίζουν το κτίριο μαυρισμένο από τη φωτιά και αρκετά απανθρακωμένα αυτοκίνητα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook