Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ο 76χρονος άντρας απο την Σαντορίνη, ο οποίος χθες το μεσημέρι διεκομίσθει με ελικόπτερο στο Ηράκλειο φέροντας διαμπερές τραύμα στο κεφάλι.

Ο 76χρονος, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής εντός της οικίας του στην περιοχή Κοντοχωρίου στη Σαντορίνη με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από πιστόλι. Αμέσως διεκομίσθει στο νοσοκομείο Σαντορίνης αλλά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε πιό εξιδικευμένο νοσοκομείο.

Όπως δημοσίευσε απο χθες το Flashnews.gr,με ιδιωτικό ελικόπτερο το οποίο σταθμεύει στο αεροδρόμιο Σαντορίνης, διεκομίσθει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και απο εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε.

Ο 76χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ προανάκριση για τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες πυροβολήθηκε στο κεφάλι διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Θήρας.

Απο συγγενικό πρόσωπο του 76χρονου, παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, ένα πιστόλι διαμετρήματος 9mm, που βρήκε στην οικία του 76χρονου πριν καταφθάσουν οι Αστυνομικές δυνάμεις.

 Το όπλο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στα Εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook