Την ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας

Ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας κατά τη σημερινή ενημέρωση που πραγματοποίησε για τα προβλήματα από την κακοκαιρία, έκανε γνωστή την απόφαση να παραταθεί για μια ακόμα ημέρα η αργία

Συγκεκριμένα, η σημερινή αργία παρατείνεται και για αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη. Για τα σχολεία θα υπάρξει αύριο ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας για την Πέμπτη.

Θυμίζουμε ότι κατά την ισχύ της αργίας, αναστέλλεται  η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών, εξαιρουμένων των υπηρεσιών των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, των δημοσίων δομών υγείας, των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και άλλων υπηρεσιών η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου. 

Στις περιοχές αυτές δε θα λειτουργήσει καμιά βαθμίδα εκπαίδευσης ούτε τηλεκπαίδευση δημόσια και ιδιωτική, οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ΑμεΑ.

Αναστελλεται επίσης η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων πλην των καταστημάτων τροφίμων, φαρμακείων και άλλων δομών υγείας, των πρατηρείων υγρών καυσίμων και επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τις αργίες, όπως επίσης επιχειρήσεων η λειτουργία των οποίων συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook