Νέες αναβολές προέκυψαν στα εξ αναβολής παιχνίδια Εργοτέλης-Χανιά και Κηφισιά-Ηρόδοτος, αυτή τη φορά με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας.

Λόγω της κακοκαιρίας αποφασίστηκε να μη διεξαχθούν οι αγώνες της Τετάρτης (26/01) για τη Super League 2. Αναβολή υπήρξε και στο Κύπελλο Ελλάδας, με το ματς Ολυμπιακός-Παναιτωλικός να έχει την ίδια τύχη με τα ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση της Super League 2 είναι η εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανωτέρας βίας, των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, την προστασία αθλητών και φιλάθλων και σύμφωνα με το ΦΕΚ  Β 189 25.1.2022 του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του άρθρου 11 παρ 6 του ΚΑΠ, οι κάτωθι εξ αναβολής αγώνες του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη 26.1.2022 αναβάλλονται:
Ρόδος – Καλλιθέα              7η αγωνιστική
Κηφισιά – Ηρόδοτος          11η αγωνιστική
Εργοτέλης – Χανιά            11η αγωνιστική
Αστέρας Βλ. – Διαγόρας    11η αγωνιστική
Αιγάλεω – Καλαμάτα         12η αγωνιστική

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ είναι η εξής:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 26.01.2022 αγώνα της 2ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναιτωλικό.

Η απόφαση πάρθηκε σε εφαρμογή της απόφασης του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με την οποία κηρύσσεται κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας περιοχών της επικράτειας για την Τετάρτη 26.01.2022 και προβλέπεται αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Ν. Αιγαίου καθώς και στις Π.Ε. Βοιωτίας, Ευβοίας της Περιφ. Στ. Ελλάδος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook