«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ραγδαία»

Συγκλονίζει η μητέρα του μωρού 5,5 μηνών που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό στην Κατερίνη, που ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγιναν όλα τόσο γρήγορα και το παιδί της δεν τα κατάφερε να μείνει στη ζωή.

«Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πως ο ιός μπήκε στο σπίτι μας. Πού κολλήσαμε. Ποιος πρώτος ποιος δεύτερος», λέει η μητέρα του βρέφους στο Mega. «Το παιδάκι απλά κοιμόταν περισσότερο μέσα στην ημέρα και έτρωγε λιγότερο. Την Παρασκευή είχε ένα περιστατικό υπήρξε ένα περιστατικό. Τα χειλάκια του είχαν γίνει γκρι» περιγράφει η μητέρα.

Όπως αναφέρει πολύ γρήγορα όμως επανήλθε, αλλά μόνο για μερικές ώρες. «Όλα ήταν καλά το παιδάκι το τάισα, το κοίμισα. Όταν το τάισα έκανε λίγο εμετό. Στον ύπνο του έκλαψε. Το πήρα αγκαλίτσα, πίστεψα ότι το παιδί πεινάει γιατί δεν είχα φάει πολύ καλά και την ώρα που του κάναμε το γαλατάκι του το παιδί στα χέρια μας άρχισε να φεύγει» λέει η γυναίκα.

Οι γονείς του το μετέφεραν στο νοσοκομείο όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν. «Τους έβλεπα έτρεχαν μέσα έξω σαν τρελοί όλοι. Δυστυχώς το παιδάκι δεν τα κατάφερε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ραγδαία. Δεν ξέρουμε ακόμα και εμείς τι να πούμε. Ίσως ο ιός χτύπησε την καρδούλα του, ήταν αδύναμη και δεν φαινόταν σε τόσο μικρή ηλικία».

Το βρέφος φαίνεται πως έπασχε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια κάτι ωστόσο που δεν είχε διαγνωσθεί.

«Ας είναι αυτή αφορμή ο κόσμος να πιστέψει και να κάνει το εμβόλιο»

«Είμαστε όλοι διπλά, τριπλά εμβολιασμένοι. Δυστυχώς δεν πιστεύουν. Ήρθε και η δική μου η σειρά να χάσω το δικό μου παιδί. Δεν ξέρω. Ας είναι αυτή αφορμή ο κόσμος να πιστέψει και να κάνει το εμβόλιο» αναφέρει η μητέρα.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο βρέφος που χάνει τη ζωή του σε μια εβδομάδα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook