Η παραγωγή παιδικών καροτσιών έχει θέσει εδώ και πολύ καιρό τους γονείς μπροστά σε μια προβληματική επιλογή, δηλαδή: αν το μοντέλο είναι ελαφρύ και ευέλικτο ή σταθερό και ασφαλές.

Ευτυχώς, η ελβετική μάρκα ZIZITO στοχεύει στην εξάλειψη αυτού του άβολου δισταγμού και πετυχαίνει με τον πιο ασυμβίβαστο δυνατό τρόπο. Το όνομά του είναι Barron 3 σε 1 – ένα συνδυασμένο καρότσι, το οποίο είναι πιστοποιημένο ασφαλές και έχει καθαρό βάρος μόνο 15 κιλά.

Ποιο είναι το μοντέλο, ποια είναι τα πρόσθετα και για ποιο ηλικιακό εύρος είναι κατάλληλο; Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την επόμενη πιο επιτυχημένη αγορά σας στις παρακάτω παραγράφους.

Κατασκευή και στοιχεία του καροτσιού Barron 3 σε 1

Το καρότσι ZIZITO Barron 3 σε 1 αποτελείται από πολλά βασικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στο σετ, και συγκεκριμένα:

  • Ελαφρύ και στιβαρό πλαίσιο αλουμινίου στο οποίο μπορούν να τοποθετηθούν και να αποσυναρμολογηθούν όλα τα εξαρτήματα του κιτ.
  • Σκληρό και ψηλό καλάθι για νεογέννητα μωρά, τυλιγμένα σε μαλακά και υποαλλεργικά υφάσματα.
  • Καλάθι για παιδιά άνω των 6 μηνών, με δυνατότητα προσαρμογής της θέσης της πλάτης και του υποπόδιο.
  • Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στο πλαίσιο αλουμινίου όσο και σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων.
  • Επιπλέον τσάντα για αξεσουάρ μωρού, κατασκευασμένη από το ίδιο χρώμα και υλικό.
  • Το αποτέλεσμα; Έχετε την πιο ολοκληρωμένη λύση για την κινητικότητα του παιδιού – από την πρώτη ημέρα μετά τη γέννηση έως την τελευταία ημέρα που θα χρειαστείτε ένα καροτσάκι στην καθημερινή σας ζωή.

Πώς διασφαλίζει το μοντέλο την τέλεια ασφάλεια του παιδιού;

Η ασφάλεια των παιδιών είναι μια αναπόφευκτη συνέπεια πολλών τεχνικών χαρακτηριστικών του καροτσιού: υλικά που χρησιμοποιούνται, δομή, στοιχεία ασφαλείας και – φυσικά – δοκιμές που επιβεβαιώνουν τη συμμόρφωση με τα υψηλότερα πρότυπα του κλάδου.

Στο ZIZITO Barron 3 σε 1, είναι όλα εκεί. Το πλαίσιο από αλουμίνιο συνδυάζει αντοχή με ευκολία και τα τέσσερα μαλακά ελαστικά EVA – ανθεκτικότητα με μια απαλή και άνετη οδήγηση

Το καλοκαιρινό καλάθι διαθέτει αφαιρούμενη σανίδα ασφαλείας και ζώνη ασφαλείας 5 σημείων, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το ύψος και τη σωματική διάπλαση του παιδιού.

Σε αυτό προσθέτουμε τη δυνατότητα στερέωσης της κίνησης των μπροστινών τροχών και των αξιόπιστων φρένων στα πίσω ελαστικά για να αποκτήσετε μια εμπειρία μιας εντελώς νέας γενιάς.

Και για να βεβαιωθείτε ότι η θεωρία ταιριάζει με την πρακτική – μπορείτε απλώς να δείτε το μεμονωμένο πιστοποιητικό ασφαλείας του Barron 3 σε 1, το οποίο εκδόθηκε από το ανεξάρτητο ελβετικό εργαστήριο SGS.

Τι κάνει το Barron 3 σε 1 τόσο ελαφρύ και κινητό;

Ωστόσο, ας επιστρέψουμε στο κύριο πλεονέκτημα του μοντέλου. Δεν είναι μόνο 100% ασφαλές, αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ, άνετο, ευέλικτο και συμπαγές – ένας συνδυασμός που είναι εξαίρεση στονον κανόνα.

Το μυστικό έγκειται στην επιλογή υλικών που συνδυάζουν χαμηλό βάρος και υψηλή αντοχή. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτά είναι:

  • Αλουμίνιο, το οποίο αποτελεί όλα τα σημαντικά δομικά στοιχεία του καροτσιού.
  • Αφρός EVA, που οδηγεί ομαλά σαν ένα τυπικό ελαστικό, αλλά είναι κατά μέσο όρο έως και τρεις φορές ελαφρύτερος από αυτό.
  • Ελαφρές και αναπνέουσες λεπτομέρειες υφασμάτων που δημιουργήθηκαν από συνδυασμό νημάτων από πολυεστέρα και μαλακά, υποαλλεργικά πρόσθετα.
  • Το σκληρυμένο πλαστικό από το οποίο κατασκευάζονται όλα τα συνδετικά στοιχεία στην κατασκευή του ZIZITO Barron 3 σε 1.

Επειδή η ελβετική τελειομανία εδώ κατευθύνεται σε μια κύρια κατεύθυνση – όχι στην επίτευξη ενός πλεονεκτήματος με οποιοδήποτε κόστος, αλλά στον έξυπνο συνδυασμό των διαφόρων πλεονεκτημάτων που δημιουργούν την τελειότητα στη φροντίδα των παιδιών.

Πρόσθετα πλεονεκτήματα του μοντέλου

Εκτός από όλα τα παραπάνω, το ZIZITO Barron 3 σε 1 διαθέτει μερικές άλλες εξαιρετικές ανέσεις για το παιδί και τους γονείς, δηλαδή:

  • Δυνατότητα να γυρίσετε το κάθισμα προς την κατεύθυνση του ταξιδιού και να κοιτάξετε προς τον γονέα.
  • Αναδιπλούμενο “βιβλίο” με συμπαγείς διαστάσεις 73 x 55 x 33 εκατοστά στην αναδιπλούμενη θέση.
  • Ευρύ, βαθύ και ευρύχωρο καλάθι αποθήκευσης αποσκευών στο κάτω μέρος του καροτσιού.
  • Τέσσερις διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές, κατάλληλες για κορίτσια και αγόρια: ανοιχτό γκρι, σκούρο γκρι, μαύρο και μπεζ.
  • Δίκαιη τελική τιμή, που προσφέρει κάτι παραπάνω από εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.
  • Βολική και ευέλικτη μακροχρόνια χρήση, με εγγύηση κατασκευαστή και μηδενικό κόστος συντήρησης σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

Επειδή δεν είναι αδύνατο να έχουμε τα πάντα ταυτόχρονα. Απλά να ξέρετε πού να κοιτάξετε!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook