Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 150 γραμμάρια κοκαΐνης 

Έλλειψη…φαντασίας διέκρινε έναν Έλληνα και έναν Αλβανό οι οποίοι συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών και μάλιστα κοκαϊνης μέρος της οποίας είχαν κρύψει σε στρώμα κάτω από το….κάλυμα!

Το σπίτι στο οποίο διέμεναν οι δύο άντρες φαίνεται πως είχε μπει στο «στόχαστρο» του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί σταμάτησαν δύο Έλληνες την στιγμή που έβγαιναν από το εν λόγω σπίτι και ενώ ο ένας από αυτούς είχε συνάντηση με έναν Αλβανό. Σε έρευνα που τους έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δύο συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 5,5 γραμμαρίων,  το χρηματικό ποσό των 790 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έφοδος στην παραπάνω οικία και σε παρακείμενο χώρο αυτής, καθώς και έλεγχος σε  Έλληνα και σε Αλβανό που διέμεναν στην οικία, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• 150,6 γραμμάρια κοκαΐνης,
• Το χρηματικό ποσό των 880 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,
• Ζυγαριά ακριβείας,
• Δύο κινητά τηλέφωνα, 
• Διάφορα υλικά για τη συσκευασία της κοκαΐνης 

Επίσης κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.  

Και οι πέντε (τρείς Έλληνες και δύο Αλβανοί) συνελήφθησαν ενώ η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook