Το επιτυχημένο Festival θα φιλοξενήσει έργα φωτογράφων από περισσότερες από 100 χώρες – Υποβολή φωτογραφιών έως τις 31 Μαρτίου.

Το Chania International Photo Festival με συνδιοργανωτές τη Blank Wall Gallery, το Δήμο και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, διοργανώνει φέτος το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων (Cip Festival).

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 6 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου 2022 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) και στο Χαμάμ της Οδού Κατρέ. (Λόγω της περσινής μεγάλης συμμετοχής των καλλιτεχνών, για τη διοργάνωση του 2022 παραχωρήθηκε στο Φεστιβάλ ο χώρος του Χαμάμ από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων).

Μετά από τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις, το 5ο Chania International Photo Festival έχει ξεκινήσει ήδη να μαζεύει δουλειά από φωτογράφους από όλο τον κόσμο. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά έχουμε διασφαλίσει τη στήριξη του GuruShots και του LensCulture.

Δεδομένου ότι οι δύο αυτές πλατφόρμες έχουν αρκετά εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, η στήρηξη αυτή δείχνει την αναγνώριση που έχει αποκτήσει το Cip Festival σε διεθνές επίπεδο.

Η υποβολή φωτογραφιών είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν τη δουλειά τους για να αξιολογηθεί από τη διεθνή κριτική επιτροπή, μπορούν να επισκευθούν την ιστοσελίδα του Cip Festival, για να δουν πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook