Από σήμερα και για λίγες ημέρες ακόμη!

Στον Τοξότη περνά σήμερα η Σελήνη σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο και ενισχύοντας την αισιοδοξία μας. Προσωπικές ανησυχίες έρχονται στο φως, αλλά η ημέρα προμηνύεται πολύ θετική, γι’ αυτό μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

Ειδικότερα, αν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια θα δείτε βελτίωση στα προσωπικά σας τις ημέρες που η Σελήνη θα παραμείνει στον Τοξότη, δηλαδή από σήμερα μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου.

Κριός

Εκμεταλλευτείτε την εξυπνάδα σας, για να κατανοήσετε το άτομο που έχετε δίπλα σας. Η προσπάθεια και μόνο θα του δείξει πως ενδιαφέρεστε και αυτό θα το εκτιμήσει βαθύτατα. Δείξτε την αγάπη και τη στήριξή σας, γιατί μόνο η δουλειά δεν αρκεί για να είστε ευτυχισμένες.

Δίδυμοι

Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας φωτίζονται αυτές τις ημέρες. Δείξτε κατανόηση και σκεφτείτε καλά τα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε στις συζητήσεις σας, ειδικά με το ταίρι σας. Θετικές εξελίξεις προβλέπονται και για τους ελεύθερους, οι οποίοι θα καταφέρουν να βάλουν τις σκέψεις τους σε τάξη.

Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται, επειδή εσείς οι ίδιες τολμάτε να τη βελτιώσετε. Νιώθετε πως κάθε επιθυμία σας είναι δυνατή και προσπαθείτε να την κάνετε πραγματικότητα. Η προσωπική σας ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο και είναι οι κατάλληλες ημέρες για να την τιμήσετε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook