«Δεν λες: δύο όνειρα έχω, να γίνω σκηνοθέτης και να παντρέψω τη μάνα μου»

Μαρία Τζομπανάκη και Ορφέας Αυγουστίδης μιλούν «Προσωπικά» την Κυριακή στην Έλενα Κατρίτση και αναφέρονται και στον γάμο της ηθοποιού. «Δεν λες: δύο όνειρα έχω, να γίνω σκηνοθέτης και να παντρέψω τη μάνα μου», σχολίασε μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με τη μητέρα του στη δημοφιλή σειρά Σασμός.

«Όταν την παρέλαβες από το σπίτι για να την παραδώσεις στη συνέχεια στον μέλλοντα σύζυγό της, πώς αισθανόσουν;» ρώτησε η Έλενα Κατρίτση τον Ορφέα Αυγουστίδη, με τον ηθοποιό να απαντά: «Πολύ ωραία. Δεν είναι ότι έρχεται μια στιγμή που ονειρεύεσαι ότι θα τη ζήσεις, γιατί δεν προβλέπεται μια τέτοια στιγμή.

Δηλαδή το να είσαι γονιός και να ονειρεύεσαι ότι κάποια στιγμή θα δεις το παιδί σου φαντάρο ή γαμπρό ή νύφη… ναι. Αλλά τώρα μεγαλώνοντας να πεις: δύο όνειρα έχω, να γίνω σκηνοθέτης και να παντρέψω τη μάνα μου. Δεν το λες…

Άρα ένιωθα πολύ ωραία, ζωντανός γιατί ζούσα αυτό που συνέβαινε εκείνη τη στιγμή. Έβλεπα τη μαμά μου χαρούμενη και ευτυχισμένη με έναν άνθρωποι που εκτιμώ πολύ και σέβομαι. Και κάναμε αυτό το ωραίο πάρτι.

Δεν μπορώ να το στολίσω με παραπάνω λέξεις, για να το περιγράψω κάπως αλλιώς γιατί έτσι το βίωσα. Και δεν το μειώνω, ίσα ίσα του δίνω την αξία της ζωής. Ήταν κάτι απρόβλεπτο, όχι επειδή δεν είναι φυσιολογικό αλλά επειδή είναι απρόβλεπτο».