Το ιατρείο παιδιάτρου στο Λουτράκι, η οποία συμμετέχει στην καμπάνια εμβολιασμού παιδιών του υπουργείου Υγείας, έγινε στόχος επίθεσης αγνώστων.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου, άγνωστα άτομα έγραψαν με σπρέι τη φράση «πόσα πήρες» στην είσοδο του ιατρείου της παιδιάτρου στο Λουτράκι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει το loutraki365.gr, πρόκειται για το ιατρείο της παιδιάτρου Ζώης Σάκκου η οποία συμμετέχει στην καμπάνια εμβολιασμού για τα παιδιά του υπουργείου Υγείας.

Η παιδίατρος εμφανίστηκε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το dmnews.gr. Στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι η παιδίατρος το τελευταίο διάστημα δέχεται επίθεση από συγκεκριμένες ομάδες που την κατηγορούν ότι συμμετείχε στην καμπάνια για τον εμβολιασμό των παιδιών.

Οι Αρχές διενεργούν προανάκριση και έρευνα. Η ίδια, σε ανάρτηση της ξεκαθάρισε ότι η συμμετοχή της στην καμπάνια ήταν εθελοντική και έγινε αφιλοκερδώς.

Συγκεκριμένα, έγραψε: Για την άνανδρη επίθεση (συνθήματα) με spray στην εξώπορτα του ιατρείου μου από μια μερίδα θερμοκέφαλων και κουτών συμπολιτών (επιεικείς χαρακτηρισμοί), θα ήθελα να ενημερώσω για το αυτονόητο, ότι η συμμετοχή μου στην καμπάνια του εμβολιασμού ήταν εθελοντική και έγινε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ μετά από πρόσκληση της επιστημονικής επιτροπής.

Μου είναι αδιανόητο πως κάποιοι τόσο κακόβουλα και με ευκολία συκοφαντούν, την στιγμή που κάθε μέρα έχουμε περίπου 100 θανάτους συνανθρώπων μας από covid-19. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παιδίατροι της χώρας μας, ενισχύουν τον εμβολιασμό καθώς και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Ελπίζω ο Θεός να τους δώσει φώτιση μιας και έχουν κλειστά τα μάτια και τα αφτιά στην επιστήμη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook