Η Μίντλεσμπρο και η Κόβεντρι έχουν ως στόχο την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου και η «Μπόρο» διατηρεί προβάδισμα για τη νίκη παίζοντας εντός έδρας, ενώ στο Κόπα Άφρικα η Τυνησία δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά στην πρόκριση κόντρα στην Μπουρκίνα Φάσο.

Αυτές είναι οι καλύτερες στοιχηματικες εταιριες στην Ελλάδα!

164. Μίντλεσμπρο – Κόβεντρι (17:00)

Στο πλαίσιο της Τσάμπιονσιπ, η 8η Μίντλεσμπρο υποδέχεται την 9η Κόβεντρι στο «Ρίβερσαϊντ». Η μεταξύ τους απόσταση είναι στους δύο βαθμούς και αμφότερες τα δίνουν όλα για την είσοδο στην εξάδα και τα πλέι οφ ανόδου. Η «Μπόρο» είχε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί (6-1-0), το οποίο διακόπηκε στην έδρα της Μπλάκμπερν (1-0). Η Κόβεντρι έχει δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια της (2-0-1).

➥ Η Μίντλεσμπρο είναι πιο σταθερή ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο, τόσο λόγω ποιότητας όσο και εξαιτίας της έδρας. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

276. Μπουρκίνα Φάσο – Τυνησία (21:00)

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκαμπόν στη διαδικασία των πέναλτι με 7-6 (1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα και της ημίωρης παράτασης) και εξασφάλισε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα. Η Τυνησία, με τις πολλές απουσίες, απέδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη, επικρατώντας της Νιγηρίας με 1-0. Η πρόκριση στη φάση των «8» έχει ξεχωριστή σημασία λόγω των συνθηκών και η αντίπαλος με φόντο τα ημιτελικά δεν είναι κάποια απροσπέλαστη δύναμη.

➥ Η Μπουρκίνα Φάσο έχει φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, αλλά δεν πείθει με την εικόνα της. Η Τυνησία έχει «βαριά» φανέλα, τα αγωνιστικά προβλήματά της έχουν μειωθεί και βρίσκεται πιο κοντά στην πρόκριση με απόδοση 1.70.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook