Μπορεί οι φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν στα social media από το άγριο πάρτι που συμμετείχε το 2020 να της στέρησαν την καριέρα της στα γήπεδα, όμως η Μαντλίν Ράιτ πλέον, έχει καταφέρει να χτίσει μία ολόκληρη περιουσία μέσα από το OnlyFans.

Η καλλονή από τη Βρετανία απομακρύνθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Τσάρλτον, όπου και αγωνιζόταν  και αφορμή στάθηκαν κάποια προκλητικά βίντεο, στα οποία εμφανιζόταν και μάλιστα, ανάρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο Snapchat.

Σε ένα από τα βίντεο, η Μαντλίν φαίνεται να διασκεδάζει καλεσμένη σε ένα πάρτι, εισπνέοντας «αέριο του γέλιου» μέσα από ένα μπαλόνι, ενώ σε ένα δεύτερο το μοντέλο πίνει σαμπάνια κατευθείαν από το μπουκάλι, την ώρα που οδηγεί μία πολυτελή Rolls Royce.

Ο αγγλικός σύλλογος, στον οποίο αγωνιζόταν, δεν δέχτηκε φυσικά, αυτή την «απρεπή» συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να την απομακρύνει, ανακοινώνοντας και επίσημα πως «τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με το επίπεδο της ομάδας».

Παρόλα αυτά, η απόλυσή της δεν της βγήκε σε κακό, όπως δείχνει η πορεία της. Η εκρηκτική 23χρονη βρήκε τη διέξοδό της και εισέβαλε στην βιομηχανία του πορνό.

Πλέον, διατηρεί το δικό της προφίλ στην συνδρομητική πλατφόρμα του OnlyFans, κερδίζοντας 36 ευρώ τον μήνα από κάθε συνδρομητή που θέλει να την… «απολαύσει». Η συνολική της περιουσία αγγίζει μέσα σε ένα μόλις χρόνο το μισό εκατομμύριο ευρώ!

Αν και δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα το όνειρό της να παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο, παραδέχεται πως η «απόλυσή» της της άνοιξε τελικά, πολλές πόρτες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maddie (@madelene_wright)

«Ήμουν νέα τότε, έβγαινα με τους φίλους μου και κάναμε χαζομάρες, δεν κατάλαβα ποτέ την ευθύνη που είχα απέναντι στην ομάδα. Όταν με έδιωξαν, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ποια άλλη ομάδα θα μπορούσε να με δεχτεί, αλλά είδα ότι όλοι οι σύλλογοι είχαν απογοητευτεί με την συμπεριφορά μου. Οπότε, σκέφτηκα τι άλλο μπορούσα να κάνω», εξηγεί η Βρετανίδα καλλονή σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Sun.

Όπως αναφέρει παρακάτω, δεν μετανιώνει στιγμή για την απόφαση που πήρε, αν και στην αρχή ντρεπόταν πολύ για όσα έγιναν. Όμως, η αλλαγή δεν άργησε να έρθει.

«Ένιωθα απογοητευμένη, ένοχη και ντροπιασμένη. Μετά κατάλαβα ότι όσα έγιναν ίσως μου άνοιγαν άλλες πόρτες που δεν είχα σκεφτεί. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά, με προσέγγισαν από διάφορες βιομηχανίες, όχι μόνο την ερωτική, αλλά ακόμα και για μόδα. Φωτογραφήθηκα με μαγιό, εσώρουχα κ.α.», είπε, συμπληρώνοντας πως το OnlyFans αρχικά δεν της φάνηκε μία ιδέα που θα πετύχαινε.

«Σκεφτόμουν τη φήμη που έχει και ήμουν πολύ διστακτική, ήδη είχα στρέψει πάνω μου όλη την προσοχή -και μάλιστα για τους λάθος λόγους. Φοβήθηκα μην είναι ένα ακόμα λάθος. Μετά συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος θα μιλάει ό,τι κι αν κάνεις. Και τότε άλλαξε η ζωή μου», αναφέρει.

Αυτή τη στιγμή, η περιουσία της Μαντλίν Ράιτ ανέρχεται στο μισό εκατομμύριο ευρώ και η ζωή της περιλαμβάνει ταξίδια στους ακριβότερους προορισμούς, πολυτελή ξενοδοχεία, εκλεκτά εστιατόρια και κυρίως… ελευθερία κινήσεων.

«Μπορώ να κάνω πλέον, ό,τι θέλω. Είναι η δική μου επιχείρηση. Έχω τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν φανταζόμουν ποτέ. Κάποια στιγμή ξέρω ότι θα σταματήσω, όμως πρώτα έχω σκοπό να χτίσω την αυτοκρατορία μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook