Ο… παλιός Ανδρέας Βασιλόγιαννης και ο νεοφερμένος Νικήτας Νικόλης ήταν οι τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Χανιά.

Σε οικογενειακό κλίμα η χανιώτικη ομάδα έκοψε την πίτα της στα Κουνουπιδιανά και οι τυχεροί κέρδισαν από ένα ρολόι, προσφορά της Δώρας Κυριακάκη.

Η ενημέρωση της ομάδας είναι η εξής:

Μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και οικογενειακό κλίμα η ομάδα μας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε έναν από τους βασικούς υποστηρικτές, την Bella Pizza.

Μέλη της διοίκησης, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας απόλαυσαν εκλεκτό φαγητό και πέρασαν λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν από τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, αφού έδωσε τις ευχές του για καλή χρονιά, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα και για το γεγονός ότι έχουν ξεπεραστεί αρκετά εμπόδια που έχουν βρεθεί στον δρόμο της από την αρχή της σεζόν.

Οι τυχεροί από τη βασιλόπιτα που επιμελήθηκε ο Ξυλόφουρνος Αγίου Νεκταρίου ήταν οι Ανδρέας Βασιλόγιαννης και Νικήτας Νικόλης, με το φλουρί να αντιστοιχεί σε ένα ρολόι από το χρυσοχοείο «Θ&Γ Κυριακάκη».

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη Παντελή Αλεξανδράκη και το προσωπικό του Bella Pizza για την άψογη εξυπηρέτηση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook