Πρόκειται για μια γυναίκα που αγνοούνταν εδώ  και δύο χρόνια – Ήταν 60 ετών

Δυο χρόνια μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση μιας 60χρονης Βρετανίδας από τη Ρόδο, φαίνεται ότι σε αυτήν ανήκει ο ανθρώπινος σκελετός που ανακάλυψε τυχαία το πρωί του Σαββάτου ένας κυνηγός που αναζητούσε θηράματα σε μια δύσβατη ορεινή περιοχή, ανάμεσα στην Ψίνθο, τα Μαριτσά και τις Καλυθιές.

Ο κυνηγός ειδοποίησε την Ασφάλεια και την Πυροσβεστική, που παρέλαβαν το μακάβριο απομεινάρι και το μετέφεραν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου της Ρόδου για να εξεταστεί από τον ιατροδικαστή. 

Ωστόσο, θα χρειαστούν εξειδικευμένες εξετάσεις μια και τα οστά είναι σχεδόν εντελώς γυμνά από σάρκα, είναι σχεδόν αδύνατο να διαπιστωθεί αν πρόκειται για θύμα εγκληματικής ενέργειας, ατυχήματος, αυτοκτονίας ή θανάτου από φυσικά αίτια.

Για την ανεύρεση του σκελετού, που ανήκει σε γυναίκα, ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών. 

Τα χαρακτηριστικά, όπως το ύψος και το χρώμα μαλλιών, αλλά και τα ρούχα, ταιριάζουν με αυτά μιας 60χρονης από τη Βρετανία που έμενε μόνιμα τα τελευταία 15 χρόνια στις Καλυθιές και είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο του 2020. 

Τότε, δεν είχε εμφανιστεί για να πάρει από τον Δήμο της Ρόδου τα τρόφιμα που της αναλογούσαν και την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί silver alert.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook